Tricolorii se vor pregati in Turcia in perioada 25 ianuarie – 6 februarie

0
Posted January 12, 2016 by Lucian Popa in Fotbal

romaniaEchipa națională de fotbal a României va efectua stagiul de pregătire din această iarnă, programat în perioada 25 ianuarie – 6 februarie, în Turcia, această variantă fiind agreată în defavoarea cantonamentelor din Spania sau Emiratele Arabe Unite, a anunțat, marți, antrenorul secund al primei reprezentative, Daniel Isăilă.

‘Cantonamentul echipei naționale din această iarnă s-a bătut în cuie, va fi în Turcia, la Belek. Nu am stabilit încă hotelul. E OK Turcia, pentru că majoritatea echipelor sunt acolo la pregătire și e ușor și pentru ei. Avem o arie de selecție destul de restrânsă, dar încercăm la această acțiune să îmbinăm jucători experimentați cu cei de perspectivă’, a spus Isăilă la Casa Fotbalului.

El a menționat că adversarele echipei naționale din partidele amicale vor fi anunțate în zilele următoare. ‘Încă nu am stabilit adversarii sută la sută. A fost un impediment pentru că nea Puiu (n.r. — selecționerul Anghel Iordănescu) a dorit foarte mult să întâlnim în amicale echipe reprezentative și din acest motiv a fost dificil să găsim adversari. Se pare că suntem pe drumul cel bun, vom vedea. Deocamdată nu putem spune ce adversari am găsit, sperăm să o facem în zilele următoare’, a afirmat secundul.

Daniel Isăilă este de părere că în cele din urmă se va ajunge la o înțelegere cu staff-ul echipei Steaua pentru a-i lăsa pe jucători să participe la cantonamentul naționalei. ‘Nu am mai discutat cu Laurențiu Reghecampf. Doar ce am vorbit înainte de începerea pregătirilor. Dar eu cred că se va ajunge la o înțelegere (n.r. — cu Steaua), se face prea mult tam-tam cu acest subiect’, a precizat Isăilă.
Tehnicianul a adăugat că Steaua este singurul club care nu este de acord ca jucătorii săi să se prezinte la acțiunea echipei naționale. ‘Din ce am discutat, nicio altă echipă nu se împotrivește. Și mi se pare normal, pentru că nu cred că jucătorii nu și-ar dori să vină la echipa națională. Mai ales că nu mai avem nicio echipă angrenată în cupele europene. Așa că singura angrenată într-o competiție internațională este echipa națională, la turneul final, și cred că ar trebui susținută’, a precizat el.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)