UEFA a anuntat solicitari de 3,5 milioane de bilete pentru Euro 2016

0
Posted January 19, 2016 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

uefa-1618770000UEFA a anunțat pe site-ul său că au fost înregistrate 3,5 milioane de solicitări de bilete pentru cele 800.000 de bilete repartizate țărilor participante la turneul final al EURO 2016, ce va avea loc în Franța între 10 iunie și 10 iulie, informează Federația Română de Fotbal.

Pe 18 ianuarie, după prânz, s-a încheiat procesul de înscriere pe platforma EURO2016.COM pentru fanii celor 24 de reprezentative calificate la turneul final, care doresc să achiziționeze bilete la meciurile favoriților. agerpres.ro

Forul european anunță ca pentru cele 800.000 de tichete disponibile s-au înregistrat 3,5 milioane de solicitări. Suporterii care vor beneficia de bilete vor fi fi stabiliți în urma tragerii la sorți.

Meciurile la care a existat cea mai mare solicitare de bilete sunt Germania — Polonia (16 iunie, Saint-Denis), Irlanda — Suedia (13 iunie, Saint-Denis), Portugalia — Austria (18 iunie, Paris). Cei mai numeroși fani activi pe platforma de ticketing au fost cei ai Poloniei, Franței, Austriei, Irlandei și Elveției.

Până la 1 februarie, UEFA ține deschisă platforma pentru publicul larg care dorește să urmărească partidele de la turneul final în alte sectoare decât în cele rezervate galeriilor de suporteri. Pentru aceștia, forul de la Nyon a alocat bilete la categoriile 1 și 2. Sunt disponibile, de asemenea, bilete pentru persoanele cu dizabilități.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)