Romania isi va afla marti 9 februarie adversarele din barajul Grupei Mondiale

0
Posted February 8, 2016 by Lucian Popa in Tenis

romania-fed-cup-team-2016Adversara echipei feminine de tenis a României (foto) în barajul pentru menținerea în Grupa Mondială a Fed Cup va fi aleasă, marți 9 februarie la Londra, prin tragere la sorți, dintre Australia, Belarus, SUA și Spania, echipe care au câștigat în weekend meciurile din primul tur al Grupei Mondiale II.

Tragerea la sorți va avea loc la Londra, de la ora 14,00 (ora României), potrivit site-ului competiției, iar meciul va avea loc pe 16-17 aprilie.

Australia a învins Slovacia cu 3-2, la Bratislava, Belarus a dispus cu 3-2 de Canada, la Quebec City, echipa SUA s-a impus cu 4-0 în fața Poloniei, în Hawaii, iar Spania a câștigat cu 4-0 în fața Serbiei, la Kraljevo.

România a fost învinsă de Cehia, deținătoarea trofeului, cu scorul de 3-2, duminică, la Cluj-Napoca. Cehia va juca în semifinale cu Elveția, care a trecut de Germania cu 3-2 (la Leipzig), în timp ce Franța (4-1 cu Italia, la Marsilia) va înfrunta Olanda (3-1 cu Rusia, la Moscova) în cealaltă semifinală. Semifinalele vor avea loc pe 16-17 aprilie, iar gazde vor fi Elveția și Franța.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)