Am ajuns la trei ani, vor fi multi inainte… Numai in sport si pentru sport

0
Posted March 15, 2016 by Lucian Popa in Coltul editorialistului

007Niciodată nu am să abandonez un proiect personal, sau mai bine spus, am ales această cale de a continua să scriu aşa cum pot şi cum doresc. Sper ca să nu îmi pierd motivaţia. Aşa, uşor, tiptil, grăbiş am ajuns la trei ani de arena… Bună, rea e a mea. O respect şi mă respectă, sper. Nu am să mă laud în viaţa mea, dar modestia nu este o calitate.

Am scris mult în trei ani, sigur puteam mult mai mult şi poate doar puţin mai bine. Doar puţin… (De fapt nu am avut deloc concediu). Aviz amatorilor şi cârcotaşilor, nu vă place, nu citiţi… E gratis. Apropo, iar despre greşelile de ortografie, încercaţi să nu mai criticaţi, mai ales cei care nu aţi făcut prea multe în sport, aşa v-a venit totul de-a gata. Uşor cu pianul, se pierd clapele…

Sunt trei ani cu multă muncă, sunt trei ani cu bune şi rele. dar sunt trei ani frumoşi. La ultima premiere din partea DJST-ului, la finele lui 2015, pentru că a nu m-am prezentat la gală, au uitat să mă premieze. Au uitat intenţionat, deşi un an de zile mi-am făcut treaba. Asta e respectul lor, asta merită de la mine. M-am auto suspendat de la întâlnirile cu parveniţii din sport, deocamdată. Nu merită osteneala.

Ce va urma, nu am de gând să mă schimb. Nu am motive, indiferent de situaţie. Să o facă cei care doresc să schimbe pe alţii. Să înceapă schimbările la ei în curte. Sunt optimist în ceea ce priveşte viitorul sportului cînd vorbim de CSM Oradea şi destul de pesimist când vorbim de alte cluburi sau instituţi departamentale. De mult timp le e greu, practic se încăpăţînează să se oprească activitatea. Iar despre fotbal, dispariţia lui FC Bihor personal am simţit-o… Era plăcerea de a merge la stadion, sâmbătă de sâmbătă, în ultima perioadă chiar umilitor sau chinuitor. Dar era un program cunoscut de la femeia de servici până cerşetorii din tramvaie.

Vor apărea cluburi noi, vor încerca să calce pe urmele roş-albaştilor, şi cine ştie, poate îi vor depăşi.

Cât timp avem sport, activitatea sportivă e plăcut pentru că rămâne ancoraţi în realitatea societăţii în care trăim. Ideea de bază este să se continue…

Mult succes tuturor!!!

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)