Municipiul Clujul-Napoca va gazdui cele doua jocuri ale nationalei cu Lituania si Spania

0
Posted March 1, 2016 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

cluj arenaFRF a făcut ieri un apel către Primăria Bucureşti pentru redeschiderea Arenei Naţionale, în vederea meciului amical cu Spania, programat pe 27 martie. Răzvan Burleanu a primit rapid un răspuns negativ din partea primarului interimar Răzvan Sava, astfel că partida contra ibericilor se va desfăşura la Cluj.

Pentru amicalul cu Lituania (23 martie), mai există ca variante de rezervă a locului de disputare două stadioane – cel al lui CFR Cluj şi cel de la Giurgiu.

“Am observat și eu că am primit cu foarte mare rapiditate un răspuns. Credeam că noaptea e un sfetnic bun, dar acum vă pot confirma în mod oficial că meciul cu Spania se va juca la Cluj. Am vorbit cu reprezentanții naționalei Spaniei și au spus că nu e nicio problemă. Singura problemă e legată de gazon. Specialiștii vor decide dacă el va putea susține două meciuri și 4 antrenamente într-un timp atât de scurt.

Ca variantă de rezervă iau în calcul mutarea meciului de pe 23 (nr. cu Lituania) pe stadionul CFR-ului sau la Giurgiu. Nu sunt trist, dar sunt frustrat de cele întâmplate. Aștept cu o la fel de mare rapiditate un răspuns legat și de cerea făcută celor de la Primărie de a ne da spre administrare Arena Națională”, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Firma care se ocupă de îngrijirea ierbii de pe Cluj Arena a început schimbarea gazonului. S-a făcut o nouă supraînsămânțare, s-a pus nisip și o folie specială pentru protecție, iar directorul Cluj Arena, Radu Rațiu, a dat asigurări că dreptunghiul verde va arăta impecabil la meciurile cu Lituania (23 martie) și Spania (27 martie).

www.digisport.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)