Handbalistele nationalei vor fi recompensate financiar pentru calificarea la JO

0
Posted March 24, 2016 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

handComitetul Olimpic si Sportiv Roman va premia fiecare componenta a echipei nationale feminine de handbal a Romaniei care a participat la turneul olimpic de calificare de la Aarhus (Danemarca) si a obtinut calificarea la Jocurile Olimpice care vor avea loc in aceasta vara la Rio de Janeiro. De asemenea, vor fi recompensati si cei din colectivul tehnic.

Ioan Dobrescu, secretarul general al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a declarat: „Salutam cu mare satisfactie calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio a echipei feminine de handbal, o mare speranta a Romaniei la o medalie, de ce nu, chiar la titlul olimpic. Presedintele Alin Petrache a hotarat, conform legii, sa premieze fiecare componenta si participant la acest succes”.

„In acelasi timp, cu maxima celeritate, cel mai probabil miercuri, Comisia Tehnica va trece in programul Pol Romania intreaga echipa de handbal cu niste indemnizatii lunare la nivelul tuturor marilor campioane. Multumim Federatiei Romane de Handbal, si mai ales presedintelui Alex Dedu, ca a venit alaturi de noi in proiectul comun de finantare a echipei feminine prin programul Solidaritatea Olimpica, care a inceput in urma cu doi ani, si in acelasi timp in proiectul de aducere a unor specialisti de talia antrenorului Tomas Ryde, demarat in urma cu un an. Practic, aducerea antrenorului Tomas Ryde demonstreaza ca acolo unde exista programe se poate evolua. Vom acorda absolut toate conditiile acestei echipe de handbal pentru ca este o mare onoare pentru natiune sa avem un lot atat de valoros la Jocurile Olimpice”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)