Handbalistii lui Sebi Tudor nu se mai satura de victorii!!!

0
Posted March 21, 2016 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

handDivizionara A de handbal masculin CSM Oradea a câştigat cu scorul de 55-39 (27-22) meciul din deplasare cu CNE Sighişoara, contând pentru etapa 20-a din Seria B. Dacă victoria în sine este normală, sunt surprinzătoare proporţiile sale. Echipa noastră a marcat nu mai puţin de 55 de goluri, cifră care constituie un record în actuala ediţie. „Preşedintele clubului ne-a felicitat după meci şi ne-a întrebat ce am jucat, handbal, sau baschet”, a spus antrenorul CSM Oradea, Sebastian Tudor.
Handbaliştii orădeni au controlat cu autoritate partida de la Sighişoara, în faţa tinerei echipe locale. Formaţia gazdă a reuşit cât de cât să se menţină în joc în prima repriză, dar a fost depăşită total în mitanul secund. Cele două echipe au pus accentul doar pe faza ofensivă, rezultând un meci cu un total de 94 de goluri, o medie de 1,5 goluri pe minut. Antrenorul Sebastian Tudor a aliniat echipa: Nedelcu, Duma – portari; Haiduc 9 goluri marcate, Clipea 8, Crăciun 8, Acsinia 8, Sziláyi 6, R. Radu 5, Svoboda 4, Niţu 4, Steiner 3, Munea.
CSM Oradea a făcut astfel o repetiţie reuşită înaintea partidei decisive din etapa viitoare, în care va întâlni pe teren propriu ocupanta locului 3 din Seria B, Academia de Handbal Minaur Baia Mare.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)