Presiune enorma pe echipa gazda. Miercuri ora 18,00 CSM – CSU Oradea – BC Muresul

0
Posted March 29, 2016 by Lucian Popa in Baschet
Ciao restaurant - pizzerie

baschetÎn cadrul rundei cu numărul treizeci din cadrul Ligii Naţionale de baschet masculin, CSM – CSU Oradea va primi miercuri 30 martie de la ora 18,00 în Arena “Antonio Alexe” vizita celor de la BC Mureşul Târgu Mureş. Gazdele vin după o serie surprizător de modestă cu doar o singură victorie în ultimele patru jocuri oficiale ceea ce face ca presiunea pe echipa bihoreană să fie una foarte mare. Asta în condiţiile în care s-au făcut investiţii foarte mari, iar nevoia de rezultate este absolută, câştigarea Cupei României şi a campionatului fiind obiectivele grupării bihorene.

Din păcate echipa locală nu traversează o perioadă prea propice prin prisma rezultatelor, deşi jocul nu a fost unul modest în continuare conducerea tehnică pare a fi total neispirată în ceea ce priveşte alegerea numărului de jucători străini prezenţi pe foaia de joc. Dar deocamdată nu putem vorbi de meciuri decisive ci doar de jocuri de clasament iar în acest moment, Oradea se află pe un bine meritat loc secund.

Revenind la jocul cu mureşenii, roş-albaştrii pornesc clar cu prima şansă şi vor încerca să se mobilizeze şi să facă o repetiţie generală în vederea jocurilor din Final Four-ul Cupei României care va avea loc la Oradea. Ratarea a cel puţin un trofeu ar putea fi considerat la finele sezonului un semieşec, în timp ce câştigarea unuia ar fi o premieră pentru municipiul Oradea, judeţul Bihor şi sportul din zona de vest a ţării.

Chiar dacă pare la prima vedere un duel dezechilibrat, Oradea trebuie să joace la capacitate maximă pentru a câştiga şi pentru o abordare cu mult mai multă încredere a jocurilor viitoare, care se anunţă extrem de importante.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)