U Cluj-Napoca in pericol de neprogramare. Ionel Ganea si Emilian Dolha au de primit bani

0
Posted March 1, 2016 by Lucian Popa in Fotbal

u clujUniversitatea Cluj, in insolventa din 2013 si aproape de a intra in faliment, a fost amendata cu 80.000 de lei de Federatia Romana de Fotbal si somata sa plateasca datoriile catre Ionel Ganea si Ema Dolha, care au solicitat, pe linie sportiva, plata datoriilor de catre club.

In caz contrar, echipa va fi neprogramata, anunta Comisia de Disciplina, care noteaza ca, in decurs de doua zile, clubul poate face recurs.

Comunicatul FRF in ambele cazuri (Dolha si Ganea)

„Admite sesizarea.
In temeiul art. 38 alin. 1 teza 13 alin. 3 ROAF si art. 86 alin. 6.2 din RD al FRF coroborat cu art. 86 alin. 63 si 79.12 din RD, SC FC Universitatea Cluj se sanctioneaza cu penalitate sportiva de 40.000 lei.

In temeiul art. 79.12 din RD al FRF in cazul in care nu achita penalitatea sportiva in termenul de 30 de zile de la data ramanerii definitive a prezentei hotarari, Clubului Universitatea Cluj i se aplica sanctiunea cu neprogramarea la jocurile oficiale pana la executarea la obligatiilor referitoare la debitele neachitate si penalitatea sportiva aplicata Cu recurs in 2 zile de la comunicare.„


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)