Atletele de la LPS Bihorul Oradea, pe podium la CN de copii

0
Posted April 5, 2016 by Lucian Popa in Atletism
Ciao restaurant - pizzerie

fotoLa finele săptămânii trecute, mai precis în perioada 2-3 aprilie la Bucureşti au avut loc finalele Campionatelor Naţionale de atletism în sală pentru copii I, II şi III. Cel ami bun rezultat al delegaţiei bihorene a fost obţinut în cele din urmă de Denisa Iljeş (foto alături de antremoarea ei) cea care în cadrul categoriei de copii III a devenit la prima competiţie campionă naţională la biatlon. Orădeanca legititamă la LPS Bihorul, antrenori Robert Olah şi Florina Fărcuţ, a acumulat la finele competiţiei 672 puncte, performanţele ei fiind 8,32 sec – 50 m, şi respectiv 33,82 sec – 200 m.

De asemenea o altă sportivă talentată, dar deosebit de tînără, Larisa Brândaş, a reuşit să termine competiţia de triatlon pe locul secund devenind vicecampioană naţională la copii I. Specialistă a lungime şi viteză, fata lui Cosmin Brânadş, fost fotbalist la FC Bihor, Larisa este pregătită de Virgiliul Preda.

Serena Benyi, fata antrenorului de atletism Benyi Laszlo, a terminat şi ea pe locul al doilea întrecere de săritură în înălţime copii II. Ea a reuşit să treacă peste ştacheta înălţată de 1,20 m  un nou record personal.

“Sincer sunt mulţumit, poate un pic peste aşteptări în condiţiile în care noi nu avem sală iar anul acesta am câştigat nouă medalii la toate categoriile de vîrstă. A fost o pregătire de iarnă bună, iar rezultatele au fost cele aşteptată. În continuare ne pregătim să ne prezentăm la Campionatele Naţionale de cros  juniori II şi III şi copii, de sâmbătă 9 aprilie de la Botoşani, unde vom avea trei reprezentante Alexandra Bărcui, Patra Samanta şi Cristian Lupu.  Încercăm să câştigăm noi medalii, am încredere în potenţialul sportivelor nostre” avea să spună Robert Olah antrenorul acestora.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)