Banel Nicolita pus pe linia moarta de Gica Hagi. Contractul a fost reziliat de comun acord

0
Posted April 5, 2016 by Lucian Popa in Fotbal

FOTBAL:VIITORUL CONSTANTA-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 (14.12.2015)Gică Hagi a luat foc după ce Viitorul a pierdut două puncte cu ASA Tîrgu Mureş, deşi echipa sa a evoluat în superioritate numerică.

La finalul partidei, “Regele” a pus tunurile pe jucătorii cu experiență, pe care îi acuză că nu vor să facă performanță cu Viitorul. “După ce am dat gol și aveam un om în plus, trebuia să controlăm meciul. Din păcate, jucătorii se mulțumesc cu puțin. Degeaba am țipat la ei. Începuseră să tragă de timp, cu Pecanha în frunte. Sînt supărat pe toți.
Voi merge pe mîna tinerilor. De ce să bag jucători cu experiență? Să bag experiență ca să facem ce cu ea? Jucătorii cu experiență sînt împliniți și vor puțin, nu performanță. Eu vreau performanță, ei nu. Eu nu am greșit, ci ei. Sînt nemulțumit total de ei, mai ales după ce s-a reluat sezonul”, a spus Hagi.

Hagi şi Nicoliţă s-au contrazis în declaraţii
La două zile distanţă, Hagi i-a desfăcut contractul lui Nicoliţă. ”Am vorbit cu el, i s-a comunicat decizia, ştie despre ce e vorba. La vara îşi încheia contractul, am căzut de acord să reziliem. Nu mai avea rost, mai aveam cinci, şase meciuri de jucat sezonul ăsta, vom da şansa celor care au intrat mai puţin şi, mai ales, celor tineri. Bănel ştia că de la vară nu mai intra în planul nostru!”, a declarat Hagi la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Dinamo.

„Am discutat cu Iaşko, nu cu Hagi, despre rezilierea contractului. Eu am dorit să joc, nu am vrut să stau pe bancă”, a fost reacţia lui Nicoliţă.
„Lui Bănel nu i-a picat bine vestea!”

Cei de la Fanatik.ro au aflat culisele despărţirii lui Nicoliţă de Viitorul şi vi le prezintă în exclusivitate. “Gică nu a discutat niciodată faţă în faţă cu Bănel. Singurul om cu care jucătorul a vorbit a fost Iaşko. Zoli i-a comunicat că Gică nu mai are nevoie de serviciile lui, că dacă rămîne pînă la vară la Viitorul are şanse minime să mai joace.
Lui Bănel nu i-a picat deloc bine vestea, însă nu a acceptat să stea prin tribună şi să încaseze bani degeaba. A preferat să rezilieze contractul, nu însă înainte să-şi expună un punct de vedere”, susţin sursele noastre.
A avut ultimul cuvînt! „Nu accept să fiu umilit!”
Nicoliţă s-a simţit foarte deranjat de faptul că Hagi nu l-a informat personal de decizia rezilierii contractului. A vrut, însă, să aibă ultimul cuvînt, chiar dacă doar în faţa lui Iaşko. “Eu sînt Bănel Nicoliţă, am o vîrstă, nu pot să stau în tribună sau să fiu rezervă. Nu mi se pare normală această decizie, eu ştiu ce pot şi nimeni nu este mai bun ca mine pe postul pe care joc.
Mi-am dat sufletul pentru această echipă, iar acum sînt tratat în acest mod. Regret, mă doare că trebuie să mă despart în acest mod de Viitorul, dar nu pot accepta să fiu umilit, am şi eu un nume, am jucat pe la Steaua, prin Franţa, am şi eu cîteva selecţii la echipa naţională”, a fost replica lui Nicoliţă.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)