Budescu sigur nu merge la Euro, acum mai vedem cu Alibec. Nea Puiu ai ochi pentru Denis???

0
Posted April 5, 2016 by Lucian Popa in Fotbal

AN_0279-Constantin-BudescuSelecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Anghel Iordănescu, a declarat că sunt șanse foarte mici ca, din China, Constantin Budescu să prindă lotul pentru Euro 2016.

„Din păcate, consider că opțiunea pe care a luat-o Budescu de a pleca în China îi limitează foarte mult șansele de a merge la Euro. Gândiți-vă că joacă într-o echipă din seria secundă din China și ne este foarte greu să-l urmărim. Nu știu dacă el va mai avea forma necesară ca să mai aibă o prestație foarte bună la Euro. Gândiți-vă că mai are și probleme de adaptare și chiar de mâncare. Oricum, lista rămâne deschisă, urmărim mulți jucători din România, dar și din străinătate. Eu voi chema jucătorii dacă joacă bine chiar dacă evoluează în Madagascar!”, a spus Iordănescu la Europa FM.

Selecționerul a discutat și despre problemele de greutate ale lui Denis Alibec, de la Astra: „Pe mine nu mă interesează unele probleme ale jucătorilor, așa cum nu mă interesează nici kilogramele în plus ale lui Alibec. Cu două zile înaintea meciului cu Dinamo, i-am transmis un mesaj prin care am precizat câteva lucruri pe care vreau să le văd la el. Asta în condițiile în care el își dorește să meargă la Euro! Sincer, mi-a plăcut cum a evoluat, și nu neapărat faptul că a marcat trei goluri, ci a încercat să țină cont de mesajul pe care i l-am transmis. Alibec trebuie să înțeleagă că nu are locul asigurat pentru a merge la Euro dacă nu va lăsa o bună impresie până la final”.

Acesta a vorbit și despre situația de la echipa națională și rezultate din ultima perioadă: „De un an, un an și jumătate echipa națională nu a mai pierdut, iar acest lucru ne motivează, ne dă speranțe. Aria de selecție este foarte mică, nu avem staruri în echipa națională care să câștige singur un meci. Totul se bazează pe grup și pe forța lui, pe disciplina tactică, pe muncă, alergătură și nu în ultimul rând pe dorința de a obține rezultate bune împreună”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)