Lucian Bute: “Sunt foarte increzator ca pot castiga titlul mondial”

0
Posted April 27, 2016 by Lucian Popa in Sporturi de contact
Ciao restaurant - pizzerie

Lucien-ButeLucian Bute (36 de ani), fostul campion mondial IBF la categoria supermijlocie, s-a arătat foarte încrezător în şansa de a cuceri o nouă centură la aceeaşi categorie în lupta cu Badou Jack, actualul deţinător al centurii WBC, şi a declarat că îşi poate surprinde adversarul, fiind mai experimentat.

Pugilistul gălăţean a mai boxat, la sfârşitul anului trecut, în luna noiembrie, cu englezul James DeGale, la Quebec, încercând să-şi recupereze centura IBF la categoria supermijlocie, dar a fost învins de britanic prin decizie.

“Pot veni cu ceva nou în ring faţă de ceilalţi doi adversari ai săi. Voi încerca să-l surprind aşa cum am făcut şi în meciul cu DeGale, care a crezut că mă poate învinge uşor. Sunt foarte încrezător că pot câştiga din nou un titlu mondial, mă pot adapta stilului lui (n. red – a lui Badou Jack) foarte uşor. Fanii vor vedea o luptă grozavă, sunt mai experimentat decât el, dar Jack este, la rândul său, foarte încrezător. Avem toate ingredientele pentru a-i face pe fani să stea în picioare toată lupta”, a spus Lucian Bute (foto în acţiune).

Lucian Bute a mai precizat faptul că se simte împlinit cu performanţele pe care le-a realizat în carieră, iar centura WBC, în cazul în care o va cuceri, va fi doar un bonus pentru finalul carierei de profesionist. Pugilistul a urmat acelaşi program de antrenament ca şi pentru ultimele două lupte, aflându-se deja în cantonament când a primit oferta de a boxa cu Badou Jack.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)