Manny Pacquiao era sa o “incaseze” intr-un restaurant din Los Angeles

0
Posted April 4, 2016 by Lucian Popa in Sporturi de contact

mannyPugilistul filipinez Manny Pacquiao, în vârstă de 37 de ani, care va boxa sâmbătă, la Las Vegas, cu Timothy Bradley, a fost atacat de un necunoscut la ieşirea dintr-un restaurant din Los Angeles, relatează presa internaţională.

Incidentul a avut loc duminică. Sportivul ieşise din restaurantul japonez Kabuki în momentul în care un individ înalt şi îmbrăcat decent s-a repezit la el şi a încercat să îl lovească.

Bărbatul respectiv, care are în jur de 35 de ani, a fost ţinut de însoţitorii boxerului. În timp ce era îndepărtat de boxer, individul l-a înjurat pe filipinez şi l-a numit homofob.

Manny Pacquiao şi-a păstrat calmul şi le-a cerut gărzilor sale de corp să nu îi facă nimic bărbatului. “Lăsa-ţi-l să plece. Nu îl loviţi”, le-a spus filipinezul gărzilor, conform martorilor la incident.

Manny Pacquiao (foto în roşu) va boxa sâmbătă 9 aprilie la Las Vegas, cu americanul Timothy Bradley, pentru centura WBO International la categoria semimijlocie. Pacquiao şi Bradley s-au mai întâlnit de două ori, americanul impunându-se în 2012, la puncte, în timp ce filipinezul a câştigat meciul din 2014, tot la puncte.

El a postat apoi pe Instagram o fotografie în care apare alături de soţia sa şi un text, prin care a dorit să-şi nuanţeze afirmaţiile: “Mai degrabă ascult porunca Domnului, decât dorinţa carnală. Nu condamn pe nimeni, spun doar adevărul despre ce spune Biblia”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)