Milos Teodosic & Co. prima semifinalista a Euroligii

0
Posted April 19, 2016 by Lucian Popa in Baschet

milosTSKA Moscova este prima echipa calificata in final fourul Euroligii masculine de baschet in urma celei de-a treia victorii obtinute impotriva revelatiei competitiei, Steaua Rosie Belgrad. Formatia moscovita ajunge pentru a 14-a oara, din cele 22 de editii, in ultima faza a Euroligii.

Dupa 84-74 si 77-76 in propria arena, TSKA s-a impus cu 78-71 si in sala din capitala Serbiei, unde au venit 24.000 de spectatori. Pe sferturi a fost 21-18, 14-18, 12-23 si 24-19. Cu doua minute inainte de final, formatia gazda s-a apropiat la un singur punct, 66-67, dar oaspetii au revenit, desprinzandu-se si castigand la o diferenta de sapte puncte.

Francezul De Colo, de la TSKA a fost cosgeterul intalnirii, cu 19 puncte, de la gazde remarcandu-se americanul Miller, 16.

Urmeaza meciurile cu numarul 3 si 4 in fiefurile echipelor din Madrid, Barcelona si Atena. Formatiile din capitalele Spaniei si Greciei au pierdut primele doua confruntari cu Fenerbahce Istanbul si Laboral Kutxa Vitoria, iar catalanii sunt la egalitate cu Lokomotiv Kuban Krasnodar.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)