Sansa uriasa pentru luptatorii romani sa ajunga la Las Vegas

0
Posted April 4, 2016 by Lucian Popa in Altele sporturi

lupte„Divizia MMA – Drumul spre Las Vegas” este un concept destinat practicantilor amatori de arte martiale mixte. Competitia, care are programate 3 etape preliminare, se va incheia la finele lunii mai 2016 iar castigatorii fiecarei categorii vor reprezenta Romania la Campionatul Mondial de MMA programat in iulie la Las Vegas.

Editia din 2016 va fi cea de a treia a Campionatului Mondial de arte martiale mixte. In 2014, luptatorii romani au participat la 7 categorii de greutate iar în 2015 la una singura. Cea mai buna performanta îi apartine romano-italianului Nicolo Bonati, medaliat cu argint în 2014 la categoria grea.

Prima etapa de calificare pentru turneul final de la Vegas s-a consumat la inceputul lunii martie la Bucuresti , astfel ca pe 11 aprilie, sala Dumitru Popescu Colibasi din Brasov va fi gazda celei de a doua etape.

Evenimentul, organizat de aceasta data de clubul brasovean Ares Dojo DM si de Korona Sport Center in colaborare cu Federatia de Arte Martiale Mixte MMA din Romania, va fi televizat in direct de Sport.ro. Gala de la Brasov, intitulata „Divizia MMA – Drumul spre Las Vegas”, va fi alcatuita din 9 meciuri ale caror rezultate vor conta în calificarile pentru competitia mondiala de MMA, plus alte 3 superfight-uri.

Toate cele 12 meciuri sunt programate pe durata a 3 reprize de cate 3 minute si se vor desfasura conform regulamentelor internationale destinate sportivilor amatori.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)