Tintesc atat de bine, ca au fost selectati la lotul national

0
Posted April 29, 2016 by Lucian Popa in Altele sporturi

IMG_3278Trei tineri arcaşi orădeni, legitimaţi la Clubul Sportiv „Redpoint”, fac parte din loturile naţionale de tineret ale României. Cei trei sunt Victor Kiss (lotul naţional de juniori compound), Rézműves Katalin şi Vivien Bălteanu (lotul naţional de cadete compound). Sportivii au reuşi să se califice pentru loturile naţionale în urma unor concursuri de selecţie la care au obţinut un punctaj bun. Nu întîmplător, sportivii Redpoint se află printre cei premiaţi ieri în cadrul Galei „Campionii Viitorului”.

Din echipa de juniori compound mai fac parte, alături de Victor Kiss, şi doi sportivi de la CSS Unirea Iaşi, Durai Eduard şi Rusu Valentin, iar în lotul naţional de cadete compound, alături de Rézműves Katalin şi Vivien Bălteanu a mai intrat Anca Danileţ de la Kinetik Bucureşti. Cei trei sportivi orădeni se află în cantonament la Băile Felix, împreună cu alţi 17 sportivi componenţi ai loturilor naţionale de la diviziile olimpic şi compound, coordonate de cei patru antrenori de lot: Alexandru Denes, Constantin Frai, Roza Denes si Marius Vlad.

În dimineaţa zilei de 1 Mai, delegaţia României, formată din cei 20 de sportivi şi patru antrenori, va efectua deplasarea la Cupa Europeană de Tineret de la Heviz (Ungaria), competiţie foarte importantă pentru tinerii arcaşi români. Concursul se va desfăşura pe parcursul a 7 zile, între 1 şi 7 mai, arcaşii orădeni avînd şanse la o evoluţie bună cu echipa de cadete dar fără a exclude nici calificările individuale.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)