Apararea va face diferenta. Tensiunea si miza jocului trebuiesc eliminate!!!

0
Posted May 25, 2016 by Lucian Popa in Baschet

bascheSâmbătă 28 mai şi luni 30 mai se vor desfăşura la Târgu Mureş meciurile trei şi respectiv patru ale finalei Ligii Naţionale de baschet masculin, Se vor întâlni BC Mureşul din localitate şi CSM – CSU Oradea. După primele două jocuri de la Oradea scorul la este egal 1-1.

Cu siguranţă că vor fi nişte meciuri cu o încărcătură emoţională foarte mare, dar pe undeva normal pentru că se decide campioana României. Oradea a reuşit două victorii în sezonul regulat în faţa mureşenilor pe terenul lor în timp ce gazdele sunt o echipă care într-o zi bună pot învinge orice adversar. Cheia acestei disputa este victoria în meciul al treilea. Presiunea este pe ambele formaţii, dar în condiţiile în care orice echipă va câştiga meciuol al treilea are clar prima şansă. Tensiunea crescândă îşi va pune din nou amprenta asupra evoluţiei celor două formaţii dar echipa care va avea nervii mai tari vor avea în final câştig de cauză.

Oradea are atuurile ei pentru a câştiga, dar în primul rând trebuie să-şi rezolve problemele din apărare. De cealaltă parte, mureşenii vor forţa din nou pe mâna jucătorilor de la distanţă pentru ei fiind oamenii care fac diferenţa. Dacă nu vor marca constant, Oradea va învinge clar îm ambele dispute.

va fi un duel interesant între doi antrebnori români tineri, Cristian Achim antrenorul formaţiei din municipiul de pe Crişul Repede se află la cea de-a doua finală ca principal, deşi a pierdut cele trei finale disputate până acum, doupă în Cupa României şi una în campionat.  Barnabas Szaszgaspar tehnicianul gazdelor se află în faţa unei imense provocări, la prima finală ca principal având şanse reale de reuşită.

Foto: Roby Boroş.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)