Dezastru in finala Superligii de polo. Steaua spulbera clar Oradea, scor 12-5!!!

0
Posted May 27, 2016 by Lucian Popa in Polo
Ciao restaurant - pizzerie

poloVineri 27 mai Bazinul Steaua din capitală a găzduit meciuo decisiv al finalei Superligii naţionale de polo pe apă masculin. După patru jocuri oficiale, Steaua şi CSM Digi Oradea se află la egalitate scor 2-2. Din păcate pentru ei, poloiştii bihoreni au fost pur şi simplu de nerecunoscut. Ei au avut o prestaţie modestă, mult sub potenţialul lor exact într-un meci decisiv, când s-a decis titlul de campioană naţională Cu alte cuvinte au făcut doar o simplă prezenţă în ultimul act. ilitarii s-au impus în final cu scorul de 12-5.

Gazdele au deschis scorul la un atac în superioritate numerică prin Filipovic (1-0). Orădenii suferă în apărare iar Filipovic măreşte diferenţa pentru militari (2-0). La următorul atac, Mihnea Gheorghe reduce din difernţă pentru bihoreni (2-1). Incredibil, Murisic din poziţie centrală reface distanţa de două goluri pe tabelă (3-1). După un timp de odihnă, Daniel Teohari marchează nestingherit (4-1). Filipovic a marcat dintr-o lovitură de la 5 metri (5-1) iar diferenţa părea greu de remontat.

Meciul curge clar în favoarea echipei organizatoare, Petrică Ianc trecându-şi numele pe lista marcatorilor (6-1). Cupic aruncă bine, dar balonul loveşte bara în timp ce Mihnea Chioveanu a marcat pentru bihoreni (6-2). Steaua nu slpbeşte ritmul, Petrică Ianc din nou marcând singur cu portarul advers. Oradea iroseşte cu multă uşurinţă atacurile, în timp ce Daniel Teohari înscrie la cealaltă poartă (8-2).

Partea a doua începe cu o nouă reuşită a lui Murisic (9-2), iar dezastrul poate continua. Murisic îşi continuă recitalul iar dezamăgirea este tot mai mare (10-2). În debutul ultimului sfert, Tibeiu Negrean marchează pentru gruparea din municipiul de pe Crişul Repede (10-3). Pentru amatorii de statistică, Murisic a marcat din nou (11-3). Dimitri Goanţă punctează şi el de astă dată în poarta lui Dorin Creţu (12-3). Şi orădenii au mai punctat o dată, prin Markovic (12-4). Cupic a înscris şi el dintr-o lovitură de la 5 metri (12-5).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)