O viata dedicata sportului. Marius Ilas, vicecampion european la Tibilisi

0
Posted May 17, 2016 by Lucian Popa in Sporturi de contact
Ciao restaurant - pizzerie

marius ilasLotul Romaniei de karate kyokushin a participat weekendul trecut la campionatul european de stil pentru tineret si seniori desfasurat in capital Georgiei, Tibilisi.
In prima zi a concursului la care au participat peste 300 de sportivi, din 27 de tari, karateka romani au reusit sa obtina nu mai putin de patru medalii prin Cristiana Chirlejan, locul 3 in proba de kata junioare, Octavian Rada, medalie de bronz la aceeasi proba, la juniori si Ioana Vaida la lupta in cadrul categoriei kumite -60 kg, locul 2. Ioana a demonstrat maturitate in cel de-al doilea an in care participa la campionatul european in cadrul acestei categorii, si a reusit sa depaseasca sportive de valoare fiind intrecuta doar in finala de o sportive lituanianca. Sportiva antrenata de Marius Ilas, Andreea Merca, campioana europeana en-titre, a trebuit sa se multumeasca anul acesta doar cu locul 5 desi a avut o performanta impresionanta.
In cadrul categoriei kata, dar la seniori de data aceasta, zalauanul Cristian Boldut a reusit din nou o performanta remarcabila prin medalia de bronz obtinuta in cadrul categoriei de kata seniori.
A doua zi de concurs l-a avut ca performer principal pe multiplul campion european Marius Ilas (foto centru) de la CSU Gym Oradea. Marius, un sportiv matur, a demonstrat inca o data ca rezultatele anterioare nu au fost o intimplare. Dincolo de tehnicitatea cunoscuta, Marius a venit cu un plus de forta si strategie apreciate de specialistii prezenti. In finala, dupa o dominare vizibila in fata lituanianului Valdemaras Gudauskas, la finalul a trei reprize de lupta, Marius a trebuit sa admita infringerea decisa in functie de numarul de scinduri sparte, diferenta fiind de doar o placa.
La final, delegatia condusa de Anca Wallmen, presedinta Federatiei Romane de Karate Kyokushin s-a intors acasa cu 5 medalii, doua de argint si trei de bronz.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)