Succes la ultima apartitie in fata propriilor suporteri

0
Posted May 17, 2016 by Lucian Popa in Handbal

svobodaSecţia de handbal a CSM Oradea a susținut marţi 17 mai ultimul meci pe propriul teren, din sezonul 2015-2016 al Seriei B a Diviziei A. Formația pregătită de către Sebatian Tudor a primit vizita echipei CSU CNOT Brașov.

Partida a contat pentru etapa a 25-a şi s-a încheiat aşa cum era de aşteptat cu victoria destul de clară a formaţiei organizatoare cu scorul de 34-27 (15-16). A fost o primă parte echilibrată în care orădenii au avut unele probleme pe faza de atac pentru ca în partea a doua cu ajutorul portarului Gale să se distanţeze pe tabelă în momentele decisive. Oradea a forţat atât cât a fost nevoie pentru o victorie de palmares.

Cei mai buni marcatori ai gazdelor au fost Ionuţ Axinia cu 11 goluri marcate alături de Svoboda cu şase reuşite personale.

Vineri ora 17,00 la Satu Mare, CSM-ul va susţine ultimul meci înainte de vacanţă cu ocupanta locului secund. Indiferent de rezultat, echipele de pe primele două locuri şi anume Făgăraş şi CSM Satu Mare vor juca baraj de promovare în Liga Naţională.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)