CSM-ul se misca repede. Titus Nicoara prima achizitie, Cristian Achim ramane cel putin un sezon

0
Posted June 17, 2016 by Lucian Popa in Baschet

nicoaraCSM CSU Oradea a ajuns la un acord cu Titus Nicoară (foto in acţiune). Cele două părți au parafat un contract cu valabilitate pentru următoarele două sezoane.

În vârstă de 28 ani, Nicoară este jucător de pozițiile 4-5, măsoară 2.03 metri și este component de bază al echipei naționale a României. Titus se întoarce la CSM Oradea la distanță de doi ani de la despărțire, consemnată în vara anului 2014, la scurt timp după ce roș-albaștrii au disputat prima finală de cupă și campionat din istorie.

Nicoară sosește de la Steaua CSM EximBank București, formație pentru care a evoluat între 2014 și 2016. El a câștigat medalia de bronz în ultimul sezon competițional. De asemenea, Titus a acumulat o frumoasă experiență internațională, participând în EuroCup, a 2-a competiție continentală la nivel de club, fiind cel mai bun jucător al formației militare.

În sezonul precedent, Nicoară a avut medii statistice de 12.2 puncte, 6.8 recupeărri, 1.3 pase decisive, 0.9 intercepții pentru 14.6 la eficiență în 27:56 minute pe partidă la nivelul LNBM. Titus a avut 10.6 puncte, 7.7 recuperări, 1.6 pase decisive și 0.8 intercepții pentru 12.2 la eficiență în 26:15 minute în EuroCup.

De asemenea conducerea grupării din municipiul de pe Crişul Repede a ajuns la un acord cu antrenorul Cristian Achim. Cele două părți au convenit asupra continuării frumoasei colaborări demarată în urmă cu aproape șapte ani, optând pentru continuitate. Înțelegerea este valabilă pentru sezonul competițional 2016/17, urmând a fi semnată la începutul săptămânii următoare.

Un alt jucător fost la CSU Ploieşti şi după aceea în Grecia este aproape de a parafa un nou contract cu echipa bihoreana.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)