Lucian Stance antrenor Hidisel: “Trebuie sa dam maxim in aceste doua jocuri de baraj”

0
Posted June 14, 2016 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

stanceFC Hidişelul de Sus va fi echipa care va reprezenta judeţul Bihor în barajul de promovare în Liga a III-a. Sâmbătă 18 iunie la Hidişel va avea loc jocul tur de la ora 18,00 pentru ca sâmbătă 25 iunie de la aceeaşi oră să aibă loc jocul retur. Adversara bihorenilor va fi echipa campioană a judeţului Satu Mare şi anume Recolta Dorolţ.

Chestionat pe acest subiect, Lucian Stance antrenorul formaţei bihorene avea să concluzioneze: “Personal este o mare realizare dar şi pentru echipa din Hidişel. Ei au mai câştigat Cupe României pe plan judeţean, dar niciodată campionatul. E normal să fie un an mai special pentru noi, în condiţiile în care am reuşit eventul. Dacă în tur am pierdut puncte pe propriul teren, în retur am avut o evoluţie mult mai bună ceea ce a făcut ca în meciul direct să nu riscăm nimic iar după o primă repriză bună, zic eu  partea a doua a fost influenţată de starea terenului. Acum urmează să ne pregătim pentru cele două jocuri de baraj, vor fi două mciuri extrem de echilibrate. Ştiu că adversarul are în componenţă jucători care au cochetat cu primele eşaloane, gen Gavrilescu sau Feier şi vom încerca să ne îndeplinim obiectivul. Ddeşi la această oră nu ştim dacă vom avea un buget pentru Liga a III-a. Vom fi motivaţi în ambele jocuri, iar faptul că jucăm primul meci acasă ar putea fi un avantaj. Important e să nu primim gol şi să ne impunem jocul pentru a ne deplasa la Dorolţ mult mai încrezători. Trebuie să dăm maximum în aceste jocuri şi sunt încrezător în şansele nostre”.

Pentru Hidişelul de Sus este o provocare extrem de mare, Adrian Pietroi noul şi totodată vechiul primar al comunei, un susţinător al sportului ar fi o mândrie ca echipa să păromoveze în eşalonul trei. Dar şi aşa, câştigarea Cupei României de trei ori pe plan judeţean, câştigarea întrecerii Ligii a IV-a în premieră este o performanţă notabilă.

“Ţin să-l felicit pe colegul meu Lucian pentru realizarea lui cu echipa şi acum am încredere ăn potenţialul lor. Sunt adeptul tinerilor antrenori, ar trebui să li se dea mult mai mult credit, iar din punctul meu de vedere aş vedea ca AJF Bihor să organizeze o dezbatere cu primăriile din cele mdi importante oraşe din judeţul Bihor pentru a promova echipele lor în eşaloanele superioare” avea să completeze Dan Matei director al LPS Bihorul Oradea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)