Traditia continua. Beach-volley-ul oradean castiga aurul la Festivalul Olimpic de tineret

0
Posted June 15, 2016 by Lucian Popa in Volei

voleiRomania a cucerit trei medalii de aur si una de argint la Festivalul Olimpic National pentru Tineret care a avut loc la Albena (Bulgaria), intre 6-9 iunie. Echipele de baschet 3×3, masculin si feminin au castigat competitia, pe primul loc terminand si baietii de la volei pe plaja. Argintul a venit de la echipa feminina de volei pe plaja.

La baschet feminin, echipa Romaniei a fost formata din Alina Maria Podar, Iulia Brezoi, Andreea Maria Fleser, Andreea Daniela Cretu, iar la masculin de Radu Adrian Avramescu, Cristian Ionel Mainea, Tudor Fometescu, Tudor George Girbea, insotiti de antrenorul Florin Alin Covaciu.

La volei feminin, echipa Romaniei a fost formata din Doina Natalia Cojocaru, Larisa Vasilica, Petruta Gabriela Orlandea, iar la masculin de Andrei Laurean Crisan, Cristian Valentin Pantea, Cristian Paul Maier, insotiti de antrenorul Liviu Szilard Ciulea.

Trebuie precizat faptul că Andrei Laurean Crisan, Cristian Valentin Pantea şi Cristian Paul Maier (foto pe podium) sunt componenţi de bază ai formaţiei LPS Bihorul Oradea, unde sunt antrenaţi de Kovacs Zoltan.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)