Handbalistii oradeni se vor pregati in cantonament la Ocna Sugatag

0
Posted July 24, 2016 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

handSecţia de handbal masculin a CSM Oradea, care activează în Divizia A, Seria B, se pregăteşte de cea mai grea perioadă şi anume cea de pregătire centralizată. În perioada 25 iulie – 1 august, elevii lui Sebastian Tudor vor efectua un stagiu de pregătire centralizată la Ocna Şugatag.

Vor fi şapte zile cu câte două antrenamente pe zi, unul dimineaţă afară şi celălalt după-amiaza în sală, handbaliştii urmând să fie supuşi unui efort foarte intens.

“Ne aştepată o perioadă importantă în care va trebui să ne pregătim cât mai bine. Se ştie că la Oradea echipa este mereu pregătită fizic, iar acest lucru se datorează exclusiv seriozităţii şi respectării cu stricteţe a programului. Avem un lot destul de restrând numeric, ceea ce face ca pe viitor să pot să mai apară unii jucători noi” avea să spună Sebastian Tudor.

Lotul echipei cuprinde următorii jucători: Dragoș Nedelcu, George Duma – portari; Georgel Haiduc, Alexandru Pop, Angelo Svoboda – extreme; Cosmin Liberț, Petru Stroe – coordonatori de joc; Răzvan Radu, Răzvan Nițu, Eduard Szilagyi, Elvis Acsinia – interi; Raul Chiș – pivot.

După revenirea din cantonament va exista o perioadă de pregătire pe plan local, până în data de 19 august, când orădenii se vor deplasa la Baia Mare pentru un patrulater timp de trei zile. La sfârşitul lunii august, roş-albaştrii au programate două amicale interesante, la prima vedere. Primul se va desfăşura în compania colegei de serie şi anume U Cluj-Napoca, iar cel de-al doilea, poate cel mai important test al pregătirii la Debrecen cu echipa campioană din Algeria.

De asemenea dacă nu vor mai apărea schimbări în perioada 9-11 septembrie handbaliştii din municipiul de pe Crişul Repede vor participa la un turneul la Sighişoara.

“Campionatul este programat să înceapă pe data de 17 septembrie, dată la care sperăm să fim pregătiţi să facem o figură cât mai frumoasă. Pentru mine personal este important să ne îndeplinim obiectivul fixat la începutul întrecerii, iar pentru asta e nevoie de implicarea la maximum a tuturor celor care fac parte din lot” avea să concluzioneze Sebastian Tudor.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)