Luceferii, miercuri amical la Timisoara si sambata acasa cu Crisul Santandrei

0
Posted July 19, 2016 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

luceafar 2Nou promovata în Liga a II-a şi anume formaţia Luceafărul Oradea se pregăteşte intens pentru sezonul 2016-2017. Elevii lui Florin Fărcaş şi Cristian Lupuţ vor juca două amicale în această săptămână şi anume miercuri 20 iulie la Timişoara cu o nou promovată şi anume AS Universitar.

Sâmbătă 23 iulie de la ora 11,00 pe Stadionul “Luceafărul” din Sânmartin, echipa roş-albastră, vor primi replica celor de la Crişul Sântrandrei, grupare care activează în Liga a IV-a de fotbal Bihor. va fi un penultim test în perspectiva amânării campionatului şi debutului oficial. De asemenea în data de 30 iulie tot la Sânmartin, luceferii vor juca cu o nouă echipă din Timiş, nou promovată şi ea.

“Noi am închis transferurile, avem un lot echilibrat pe posturi. Păstrăm unele surprize, care pot apărea în special în compartimentul ofensiv acolo unde un jucător valoros ar putea să se alăture lotului. Avem un program de meciuri amicale în care vor încerca să folosim diferite formule de echipă. Oricum suntem pregătiţi pentru Liga a II-a” aea să spună Florin Fărcaş.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)