Oradenii Andrei Crisan si Valentin Pantea va reprezenta Romania la CM de basch-volley

0
Posted July 21, 2016 by Lucian Popa in Volei

voleibalÎn perioada 27-31 iulie va avea loc in Cipru (Larnaca) CAMPIONATUL MONDIAL DE BEACH VOLLEY rezervat juniorilor sub 19 ani. La acest Campionat Mondial avem onoare sa reprezinte Romania doi sportivi de la LPS CSS BIHORUL. Este vorba de Crisan Andrei si Pantea Valentin, cei care au devenit capionii Romaniei anul trecut la juniori 2 si anul acesta campioni la Olipiada de Tineret din Bulgaria alaturi de Maier Cristian. Sportivii nostri vor juca calificari pentru a intra pe tabloul de 32 de echipe. În calificari sunt 20 de echipe din care abea 5 echipe merg mai departe pe asa zisul tablou de 32 care se va desfasura pe grupe.

Va fi enorm de greu mai ales ca echipa Romaniei nu au puncte acumulate fiind primul Mondial pentru ei,si sunt sanse mari sa prinda echipe foarte tari,gen Brazilia,Rusia etc,dar noi speram ca vor face o figura frumoasa sa se califice asa cum au facuto si fetele la Mondialele de U22 Beata Vaida si Matei Adriana din Satu Mare conduse de antrenorul Adrian Pricop ,unde au optinut locu 5 Mondial anul acesta.

“Vreau sa precizez ca in perioada 25-28 si 28-31 iulie vor avea loc la Bucuresti si Campionatele Nationale de cadeti si juniori unde vom participa cu o echipa de cadeti si o echipa de cadete iar la juniori cu două echipe de fete si două de baieti, unde speram din suflet si acolo la medalie cat mai stralucita” avea să spună Zoltan Kovacs antrenorul voleibaliştilor de la LPS CSŞ Bihorul Oradea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)