Beach-volley-ul bihorean are continuitate la nivelul juniorilor

0
Posted August 2, 2016 by Lucian Popa in Altele sporturi

voleiÎn urmă cu câteva zile la Bucuresti a avut loc Campionatul National de beach-volley, rezervat juniorilor masculin si feminin. Prima competiţie a fost rezervată juniorilor 2 ( cadeti ) acolo unde Lps Bihorul a reusit sa iasa campioana Nationala pentru a treia oara consecutiv. Anul acesta in formula Maier Cristian de la Lps Bihorul si Darlaczi Ovidiu de la Timisoara.

Următorea întrecere a fost a juniorilor 1, acolo unde am reusit sa luam un loc 5 in perechea Jugan Alin – Miclaus Geany si sa cucerim medalie de bronz cu perechea Crisan Andrei si Pantea Valentin, ei reprezentand si Romania la Campionatul Mondial de volei pe plaja de U19 ce a avut loc in Cipru.

Nereusind sa intre pe tabloul principal având un singur meci contra Australiei si fiind simpla eliminare au pierdut in 2 seturi iar Campioana Nationala de juniori 1 este formata din dublul campion national anul acesta si la juniori si la cadeti sportivul Maier Cristian si Ilies Raul, toti acesti sportivi provin de la LPS BIHORUL .

“Vreau sa mentionez ca a fost o vara grea, cu examene de bacalaureat cu Crisan si Maier pregatindu-se si o luna cu lotul de sala de cadeti si de juniori, nu a fost usor, nu au avut pauza deloc, dar acest lucru nu s-a simtit la acest Campionat si munca si dorinta in special si-a spus cuvantul. Nu în ultimul rand vreau sa ii multumesc domnului Cartis Dan care ne-a ajutat prin firma ELECTROFOR cu o sponsorizare care ne-a fost mult de folos,el fiind mereu langa voleiul oradean si langa acesti sportivi minunati, la fel vreau sa multumesc conducerii de la Lps BIHORUL care ne sustine pe tot parcursul anului” declara Kovacs Zoltan antrenorul bihorenilor.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)