FRF a prelungit termenul de inscriere in Liga a 3-a

0
Posted August 23, 2016 by Lucian Popa in Fotbal

osorhei poli fotoDupa ce a decis sa amane cu o saptamana startul noului sezon al Ligii 3, editia 2016/2017, pentru 3 septembrie, Federatia Romana de Fotbal a hotarat, in cadrul Comitetului de Urgenta din 22 august, sa prelungeasca si termenul de inscriere in campionat.

In urma retragerii, desfiintarii sau excluderii mai multor cluburi ce ar fi trebuit sa ia startul in noul sezon al Ligii 3, FRF a decis sa dea liber la inscrierea in cel de-al treilea esalon fotbalistic tuturor echipelor interesate. Campionatul Ligii 3 ar fi trebuit sa fie format in acest sezon din sase serii, insa, din lipsa de participante, numarul seriilor a fost redus in aceasta vara la cinci. Din cate se pare, nici acestea nu pot fi completate in intregime.

Astfel, Razvan Burleanu, presedinte FRF, Gino Iorgulescu, prim-vicepresedinte FRF, si Octavian Goga, vicepresedinte FRF, au hotarat, cu unanimitate de voturi, in cadrul Comitetului de Urgenta din 22 august, sa ia act de solicitarea Ligii Profesioniste de Fotbal din data de 18.08.2016 cu privire la prelungirea termenului de inscriere in competitia Campionatul National Liga a 3-a pentru toate cluburile interesate si sa aprobe prelungirea termenului mentionat pana la data de 24.08.2016, ora 17:00.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)