Ros-albastrii, umilinta maxima pe National Arena. Steaua – Man. City 0-5

0
Posted August 16, 2016 by Lucian Popa in Fotbal
Raheem Sterling, de la Manchester City, suteaza in timpul meciului de fotbal contra echipei Steaua Bucuresti din play-off-ul UEFA Champions League, disputat pe stadionul Arena Nationala din Bucuresti, marti, 16 august 2016. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

R

Nici cei mai pesimiţti suporteri ai stelei nu credeau că echipa favorită va trece prin momente extrem de imilitoare. Încă din debut s-au simţit umiliţi de o coregrafie făcută de suporterii rivalei din Bucureşti, pe care scria culmea: “Doar Dinamo Bucureşti”. După zece minute crainucul stadionului anunţa ca suporterii să-şi dea jos vestele!!!

Marţi 16 august, Steaua Bucureşti a primit vizita celor de la Manchester City în manşa tur a preliminatiilor Champiosn League. Câştigătoarea din dubla manşă va juca în grupe, pentru ca învinsa să joace în grupele Europa League.

Revenind le meci, Nicolae Stanciu a avut prima acţiune ofensivă pentru ca Kun Aguero să irosească o lovitură de la 11 m, Niţă parând execuţia argentinianului. David Silva a reuşit deschiderea scorului atunci când apărarea stelei era rarefiată (0-1). A urmat din nou o lovitură de la 11 metri atunci când Enache a faultat clar în careul. Acelaşi Kun Aguero (foto) a irosit lovitura de astă dată executând peste.

În cele din urmă, atacantul lui Manchester City a marcat printr-o execuţie simplă de la marginea careului (0-2). La doar patru minute de la reluarea păriţii secunde, Nolito a punctat pentru un umilitor 0-3, exact ca şi la un antrenament cu public!!!

După ce Niţă s-a făcut remarcat în mai multe rânduri, Kun Aguera a reuşit dubla (0-4) şi totodată o calificare fără probleme în grupele Champions League. Pentru ca imilinţa să fie completă, Kun Aguera a mai marcat o dată, reuşind tripla simplu şi eficient argentinianul (0-5).

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)