Schimbari majore in lotul vicecampioanei natioanale de polo pe apa

0
Posted August 18, 2016 by Lucian Popa in Polo
Ciao restaurant - pizzerie

poloCSM Digi Oradea a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă organizată miercuri (17.08), la Hotel Continental Oradea, o parte a noilor componenți ai lotului de jucători. Acest lucru s-a consemnat în prezența președintelui CSM, Șerban Sere, a organizatorului de competiții al secției de polo, Dorin Roșca, respectiv a antrenorilor echipei, Kalman Kadar și Gheorghe Dunca, alături de cei cinci jucători transferați în această vară.

Noile achiziții ale echipei de polo sunt Nicolae Diaconu (de la Steaua București), Andrei Prioteasa (Dinamo București), Max Costa (Spandau ’04 Berlin), Matja Asanovic (Partizan Belgrad) şi Boris Pavlovic (Jadran Split).

Nicolae Diaconu, fost căpitan al CSM Digi Oradea, multiplu campion național al României alături de gruparea bihoreană, a semnat un contract cu echipa care a cucerit nouă titluri naționale în ultimul deceniu. El sosește de la Steaua București, echipă alături de care a devenit campion național în sezonul precedent.

Boris Pavlovic are 33 ani, este croat și evoluează pe post de pivot Jadran Split. Acesta sosește de la Radnicki Kragujevac. El a participat la Jocurile Mondiale Universitare 2013, de la Kazan. Aici, Popovic a obținut medalia de bronz.

Mateja Asanović are 20 ani, măsoară 1.92 metri și cântărește 81 kilograme. El sosește de la Partizan Belgrad. Asanović este fost component al echipei naționale universitare a Serbiei, alături de care a cucerit medalia de bronz la Jocurile Mondiale 2013, de la Kazan.

Celelalte achiziții ale echipei au fost anunțate deja la reunirea de la sfârșitul lunii iulie. Este vorba despre românii Max Costa (de la Spandau Berlin) și Andrei Prioteasa (Dinamo București).

În cadrul conferinței de presă, conducerea clubului a anunțat că obiectivele echipei pentru sezonul 2016/17 va fi câștigarea de noi trofee în competițiile interne. CSM Digi Oradea va găzdui primul tur preliminar din Liga Campionilor, având cea mai dificilă grupă posibilă în această fază a competiției. De nouă oir campioană națională, gruparea orădeană va încerca să aibă un parcurs cât mai lung în arena internațională.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)