Gica Hagi atat dur la noul selectioner al primei reprezentative

0
Posted September 20, 2016 by Lucian Popa in Fotbal

hagiAntrenorul Viitorului s-a lansat într-un atac virulent la adresa selecţionerilor echipei naţionale, care l-au ignorat pe băiatul său Ianis Hagi.

Transferat la Fiorentina, Ianis Hagi a impresionat pentru început la Primavera, echipa a doua a clubului, marcând un gol din lovitură liberă în victoria cu Spezia, scor 6-2. Gică e nemulţumit că baiatul său nu face parte din loturile naţionale.

“Vă dau alta, care-i clară. Nu stau eu să inventez, nu că-i baiatul meu, dar nu mai pot să tac! Ianis n-a fost promovat nici până astăzi la naţională. Un fotbalist care a jucat 30 de meciuri în prima ligă la echipa care a marcat cele mai multe goluri. Nu l-au promovat nici la U-19, nicăieri! Fiorentina l-a cumparat la 15 ani si jumătate şi el n-a fost promovat deloc! Voi credeţi că e normal? Hai, mă, lăsaţi glumele!”, s-a răstit fostul căpitan al Generaţiei de Aur. Ianis Hagi va împlini 18 ani pe 22 octombrie, însă Gică face referire la faptul că Fiorentina a pus ochii pe el din urmă cu mai mult timp şi a cumpărat o primă opţiune de transfer.

“Voi credeţi că e normal? Hai, mă, e de glumă asta! Dar asta e, mergem mai departe, vom vedea. Nu-i aşa bun, să se ducă să se mai antreneze. Nu-i normal, a ieşit cel mai bun jucător tânăr anul trecut, votat de antrenori şi de jucători, la gala AFAN. Înaintea lui Stanciu! Şi nici o convocare, nimic. De ce? Că-l cheamă Hagi! Sută la sută, sută la sută. Că-l cheamă Hagi, de-aia! Dar asta e, ce să fac! Le îndur, le iau cu mine, sunt obişnuit să lupt”, a declarat Gheorghe Hagi (foto) într-o confeirnţă de presă.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)