Start de sezon foarte bun pentru handbalistii oradeni

0
Posted September 25, 2016 by Lucian Popa in Handbal

handSecţia de handbal masculin a CSM Oradea a reuşit cea de-a doua victorie stagională din tot atâtea jocuri. Elevii antrenorului Sebastian Tudor s-au impus pe teren propriu, în jocul cu CSU CNOT Braşov scor 31-26 (14-12).
Partida a fost una fără istoric, jocul a fost controlat de orădeni în totalitatea lui, iar diferenţa putea fi mult mai mare.
Cei mai buni marcatori ai partidei au fost Cosmin Liberţ şi Angelo Svoboda, cu câte 6 goluri. I-au urmat Radu Răzvan Radu, cu 4 goluri, Adrian Mihăilescu şi Petru Stroe, cu câte 3 goluri, Alexandru Pop, cu 2 reuşite şi Raul Chiş, cu un gol.
De la braşoveni, cel mai bun marcator a fost Vlad Bondor, cu 10 goluri.

“Vreau să felicit echipa din Braşov, o echipă tânără, arţăgoasă, care-şi vinde scump pielea, o echipă bine aşezată în teren, cu jucători tineri, de perspectivă, pentru că ei reprezintă Centrul Naţional Olimpic de la Braşov, adică echipa Federaţiei. Noi plătim tribut schimbărilor din lot, şase jucători tot timpul pleacă din lot, avem şi şase veniri. Este greu să schimbi tot timpul şi de aceea intrăm mai greu în meci. Sunt însă două victorii consecutive, avem un start bun, dar vrem să legăm acest şir al victoriilor cu alte succese, la Baia Mare, săptămâna viitoare şi apoi acasă din nou, cu U Cluj”, a declarat Sebastian Tudor, antrenorul echipei CSM Oradea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)