Crosul Toamnei de la Vadu Crisului, si-a desemnat castigatorii

1
Posted October 29, 2016 by Lucian Popa in Atletism

simoVadul Crisului a devenit celebra datorita olaritului care produce cele mai vechi articole de ceramica alba, specific zonei, peisajele sale naturale, defileul Crisului Repede, pesterile sale minunate, cascada, flora si fauna sa,toate acestea ne indeamna sa vizitam aceasta localitate si imprejurimile sale.

În aceasta zona mirifica de toamna , pe o vreme superba, s-a desfasurat CROSUL TOAMNEI editia 10-a jubiliara. Organizata de Primaria si Consiliul local Vadu Crisului in parteneriat cu Asociatia Simona Kadas, Asociatia judeteana Sportul pentru toti , Colegiul tehnic Vadu Crisului.

Au participat sportivi din zona Vadu Crisului , care au fost rasplatiti cu premii in bani, cupe, medalii, diplome si cadouri. Toti participanti au primit tricouri inscriptionate din partea organizatorilor.

Iata lista invingatorilor pe categorii : 6-8 ani: Manole Victoria, fete si Papp Botond baieti; 9-10 ani: Pop Sorina fete si Let Ivan baieti; 11-12 ani: Brandas Sonia fete si Kovacs Alex: 13-14 ani: Cioara Alina fete si Ch0rila Dacian baieti; 15-16 ani: Rosian Valentina fete si Gherman Cristian ; 17-19 ani Gubics Marius baieti.

Trebuie spus că fosta atletă Simona Kadaş este preşedinta organizaţiei femeilor din municipiul Oradea a formaţiunii politice ALDE Bihor şi este candidatul de pe poziţia a patra la Camera Deputaţilor, ea fiind cea care a facilitat obţinerea unui tricou a alergătorilor care au urcat pe podium. De asemenea doreşte să mulţumească doamnei Victoria Lalu pentru cadourile oferite de firma AVON.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

Un comentariu


  1.  
    popa

    Toata stima si respectul pentru Simona Kadas, o femeie cu suflet mare care se gandeste in primul rand la binele altora, tine-o tot asa Simona si iti multumim pentru tot ce incerci sa faci pentru acest judet.

Adauga un comentariu


(obligatoriu)