Ideea cu fotbalul pentru Firme si Institutiie Publice Bihor, prinde contur

0
Posted October 17, 2016 by Lucian Popa in Fotbal

016În afara Campionatului Judeţean la minifotbal, la Baza Tineretului din Oradea se organizează în premieră „Campionatul firmelor şi instituţiilor publice din judeţul Bihor”.
Nu se percepe taxă de înscriere, iar echipele îşi pot confirma prezenţa în competiţie la Baza Tineretului sau la tel. 0729/351.276, până în 16 octombrie.

Surprinzător s-au înscris nu mai puţin de 32 de echipe şi anume Seria I: Timovladian, Dedeman, Astoria, Optimedia, Arabesque, Faist Mekatronic, Real Hyper Magazine, Turism, Plastor, Unimar, Livaro, Carrefour, Consulting, Poliţia Municipiului Oradea, Brico Depot, Piaţa Nufărul;
Seria a II-a: Madrugada, Construcţii Bihor, Frigo Serv, Temad Co, Celestica, Inteva, Cylex, Vimex Peugeot, Plexus, Termogicare, A&D Pharma, Mediplus, Administraţia Finanţelor Publice Bihor, Macon, Drumuri Orăşeneşti.

Întrecerea se desfăşoară sub egida Federaţiei de Minifotbal din România, iar primele trei clasate vor fi premiate şi vor participa la Turneul Final de Minifotbal al firmelor organizat de FMR. Se joacă în sistem campionat, urmat de play-off şi play-out. Taxa de joc este de 70 de lei pe echipă.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)