Karateka oradeni pe podium la CE din Polonia

0
Posted October 19, 2016 by Lucian Popa in Altele sporturi

uamt-poza-ziar-cracovia-mai-micaÎn perioada 14– 16 octombrie 2016 , Clubul Sportiv S.K.T. UAMT – AGORA Oradea (Antrenori Tudorica Raul – Mircea, Bernath Csaba si Câmpan Melania) a participat la a 23-a editie a CAMPIONATULUI EUROPEAN DE KARATE FUDOKAN pentru categoriile de Copii, Cadeţi, Juniori, Tineret si Seniori ce s-a desfasurat in localitatea Cracovia – Polonia.
Competitia s-a desfăşurat in Arena TAURON unde s-au întrecut aproximativ 1500 de sportivi. La aceasta competiţie 5 sportivii ai S.K.T. UAMT – AGORA Oradea au reuşit să obţină 4 medalii de aur, 2 de bronz si 2 clasari pe locul IV. Sportivul Kalman Szabolcs a fost la putin sa ajungă in semifinala probei de kata individual Juniori.
În urma rezultatelor obtinute la Finala Campionatului National Pentru Copii ce s-a desfășurat în loc.Sânmartin s-a completat lotul intern al Clubului care a reprezentat Romania la acesta competitie prin Darius Luca – medalie de aur la proba jiyu-ippon kumite si bronz la kata individual – Copii 2, Darius Karacson – locul IV la kata individual si locul I la proba de enbu mixt – Copii 4 alaturi de Masgras-Denut Briana.
Din Lotul Romaniei au facut parte Bianca Gheban si Avram Laurentiu, sportivi legitimati in cadrul C.S. Fudoshin Oradea (Antrenori Turla Mihai si Turla Adriana ).
Sportivul Laurențiu Avram a adus acasa meladia de aur la proba de kogo kumite echipe, medalia de argint la kogo kumite individual si bronz la proba de fukugo individual masculin la categoria Cadeți.

Rezultatele sportivilor legitimaţi S.K.T. UAMT – Univ. AGORA Oradea la Campionatul European din Cracovia:

Locuri I
– Luca Darius – jiyu-ippon kumite individual masculin – Copii 2
– Luca Darius – jiyu-ippon kumite echipe masculin – Copii 2
– Tăuțan Andrei – kogo kumite echipe masculin – Cadeți
– Tudorică Mircea Raul – kata individual masculin – Seniori

Locuri III
– Luca Andrei – fukugo individual masculin – Juniori
– Tăuțan Andrei – kata individual masculin – Cadeți

Locuri IV
– Karacson Darius, Briana Masgras-Denut – Enbu mixt – Copii 4
– Tudorica Mircea Raul – kata individual masculin – Seniori
”Ne bucuram si de aceasta data de rezultatele de exceptie obtinute la nivelul unui Campionat European. Doresc sa felicit toti karateka prezenti la aceasta competitie pentru munca si seriozitatea de care au dat dovada. Trebuie precizat faptul că în spatele oricarui sportiv exista dorinta si mobilizarea acestuia pentru a da cel mai bun randament intr-o perioada de timp relativ scurta. Este foarte greu, dar cei care reusesc sa treaca acest prag devin campioni in viața indiferent de rezultatul obtinut. Din punctul meu de vedere, acest detaliu face diferența între sport si arta marțială Karate Tradițional.”


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)