Karateka oradeni pe podium la Cupa Romaniei de la Brasov

0
Posted October 24, 2016 by Lucian Popa in Altele sporturi

5La sfârșitul săptămânii trecute, ami precis în perioada 22-23 octombrie, Clubul Sportiv Shin do Brașov a găzduit ce-a de-a doua ediție a Cupei României de Sporturi Marțiale Coreene, a doua cea mai importantă competiție a anului din calendarul federației. La startul acestei competiții s-au aliniat 270 sportivi de la 17 cluburi , copii, cadeți, juniroi și seniori , concurând atât pe regulamentul de taekwon-do ITF cât și pe cel de Taekwondo WTF.
La această competiție orădeanul Romeo Tulkos (vicepreședintele federației) a ocupat funcția de director de concurs și director de arbitraj. Din componența arbitrilor au făcut parte și Camelia Ionescu 1DAN, respectiv Antoniu Irimuș 1DAN.
Rezultate King Do-Lions Oradea: 14 loc I; 4 loc II și 5 loc III, precum locul I în Clasamentul general.
Locul I: Răzvan Cotuț-tehnici speciale -14ani și luptă copii -14ani/-42kg; Alessia Popa-tull copii 4-3gup; Mihuța Karina-luptă copii -12ani/-35kg; Patrick Irimuș-luptă copii -10ani/-40kg; Denisa Cotuț-tull 4-1Gup, tehnici speciale și luptă jun.feminin -64kg; Larisa Stoia-luptă jun.fem.-52 kg; Antoniu Irimuș-tull jun.1dan; David Sferle-luptă jun.+75kg și tehnici speciale; Nicolae Pașcu-tull jun.8-5Gup și luptă jun.-75kg.
Locul II: Răzvan Cotuț-tull copii 2-1gup; Nicolae Pașcu-spargeri forță juniori masculin; Szabo Sergiu-tull seniori 1-2DAN și luptă seniori -71/78 kg.
Locul III: Antoniu Irimuș-luptă jun.-63kg; David Sferle-tull jun.1DAN; Andrei Suciu-tull jun.8-5Gup și luptă jun.-51kg; Mihuța Karina-tull copii 4-3Gup;
În Clasamentul general Clubul Sportiv King Do-Lions Oradea cu 91 puncte a ocupat prima treaptă a podiumului, fiind urmat de Clubul Sportiv ITF Timișoara (preș. Leahu Victor) cu 60 puncte, iar pe locul trei s-a situat clubul Vulturii Dej (preș. Bande Pavel) cu 55 puncte.
„Sunt foarte mândră de aceste rezultate. Munca și pregătirea sportivilor a dat roade. Sincer, cred că e cel mai bun rezultat în ceea ce privește numărul de locuri I cu doar 11 sportivi și ne-am îndeplinit un foarte important obiectiv…în acest an atât la Campionatul național din februarie cât și la Campionatul Sud-Est European am fost pe prima treaptă în Clasamentul general…iar acum am dovedit incă odată că suntem o echipă unită, cu potențial și viitor! Sportivii noștri pentru acest campionat au fost pregătiți de dl. Tulkos Romeo și de mine, și sperăm că anul următor la Campionatul național ce se va desfășura la Tg. Mureș, vom fi din nou pe prima treaptă a podiumului!”-Andreea Ganea (preș.King Do-Lions Oradea)


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)