Start in noul sezon pentru voleibaslitele de la CSU Oradea

0
Posted October 13, 2016 by Lucian Popa in Volei
Ciao restaurant - pizzerie

volei1Sambata 15.10.2016 ora 11.00 in Sala Polivalenta a Universitatii din Oradea echipa de volei feminin CSU Oradea va lua startul intr-un nou sezon in cadrul Campionatului National de Volei Feminin divizia A2 seria vest unde va incerca sa-si respecte blazonul si performantele obtinute in decursul a peste DOUA DECENII de activitate. Adversare le va fi fetele de la CS Pro Volei Arad.
Asa cum ne-au obisnuit an de an echipa de volei este o simbioza a experientei si a tineretii sportivelor, studentelor si elevelor care au ales sa continue activitatea de performanta la CSU Oradea in pofida diverselor greutati intampinate pe parcursul desfasurarii programului competitional.

In acest an seria de Vest este alcatuita din urmatoarele echipe:
1. CS U CLUJ (retrogradata din div.A1)
2. CSU MEDICINA CNUE TG.MURES
3. CSU ORADEA
4. CSU POLITEHNICA TIMISOARA
5. ACS AGROLAND TIMISOARA
6. CS PROVOLEI ARAD
7. CSM SATU MARE

Desfasurarea campionatului va avea aceasi structura cu etape tur si retur in faza I -a si apoi cu faza a II-a in care echipele vor juca in functie de clasament, iar apoi primele 4 echipe se vor duela in cadrul unui turneu semi-final.
Echipele universitare din Cluj, Targu Mures, Agroland si Politehnica din Timisoara au in componenta jucatoare ce au activat in lotul national la diferite categorii de varsta sau in divizia A1, ceea ce face ca in acest an misiunea universitarelor oradence sa fie una foarte dificila.
Cu toate acestea este de apreciat faptul ca lotul este unul sudat care combina experienta unor senioare cu tineretea unor junioare:

– Surorile Fica, Maria si Iulia au decis sa ramana la echipa in ciuda dificultatilor financiare, neavand posibilitatea de a se asigurat un contract pe masura randamentului si prestatiei sportive.

– Se remarca revenirea in activitate a sportivei Anca Ioana Pasca (fosta Nicolau) care a evoluat in divizia A1 la Iasi si Lugoj si care a intrerupt 2 ani activitatea sportiva (concediu de maternitate). Este studenta la Facultatea de Stiinte Economice, programul de Master in Economie.
Din sezonul trecut au ramas Haidu Roxana, Chende Bianca si Ungur Camelia studente la Facultatea de Geografie, Turism si Sport, Programele studii Educatie Fizica si Sportiva si Kinetoterapie.
Alaturi de acestea vor evolua 2 studente nou venite: Adamcsik Henriette Daiana – Facultatea de Stiinte Juridice, transferata de la CSM Satu Mare si Maran Andreea studenta la Facultatea de Medicina si Farmacie, Programul de studii Radiologie si imagistica medicala – transferata de la CSS Sighet.
Din lot mai fac parte Ponorean Nicoleta, Dudas Petra, Horvath Reka si Rizea Antonia (nou venita – CSS Constanta) jucatoare cu dubla legitimare LPS Bihorul Oradea – antrenori Prof. Pascu Dana si Prof. Achimescu Rodian,
precum si Chis Flavia (nou venita) – ACS Viitorul Bors – Prof. Dragan Marius si Holhos Adrian.
De la CSS Avram Iancu Stei cu dubla legitimare provin jucatoarele Pura Madalina si Blaj Giulia antrenate de Prof. Farcanea Razvan care au avut o evolutie promitatoare in sezonul anterior.

Debutul in acest sezon va avea loc sambata 15.10.2016 ora 11.00 in jocul disputat impotriva unei echipe ce debuteaza in divizia A2 – CS Provolei Arad.

Etapa a doua va programa primul meci in deplasare cu CSM Satu Mare.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)