Vasile Cont campion national de tineret, Laviniu Chis vicecampion national de juniori

0
Posted October 23, 2016 by Lucian Popa in Atletism

007Sâmbătă 22 octombrie pe platoul din Băile Felix a avut loc o nouă ediţie a Campionatelor Naţionale de cros pentru juniori, tineret şi seniori, atât la feminin cât şi la masculin. Oradea a fost reprezentată de sportivi legitimaţi la CSU – CSM Oradea care au avut o comportare meritorie.

În cadrul probei de tineret 8 kilometri, orădeanul Vasile Conţ antrenat de Robert Olah şi Florina Fărcuţ a devenit campion naţional. Acesta a condus pe pe toată durata cursei şi a terminat primul, fiind cel care va reprezenta şara noastră la Campionatul Balcanic de cros.

008În cadrul întrecerii juniorilor multiplul campion naţional din acest an şi anume Laviniu Chiş a terminat pe locul doi, devenind vicecampion naţional. Legitimat la LPS Bihorul – CSU Oradea, Laviniu a fost depăşit pe final de cursă de Dorin Rusu de la CSM Dorna.

Atât Vasile Conţ cât şi Laviniu Chiş (foto pe locul sceund) s-au aflat printre remarcaţii supervizorilor şi antrenorilor loturilor naţionale pentru viitoarele competiţii internaţionale.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)