Pragmatism si eficienta maxima!!! CS Mioveni – Luceafarul Oradea 1-2 (0-1)

0
Posted November 19, 2016 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

ciganÎn cadrul rundei a XVII-a a Ligii a 2-a de fotbal din ţara noastră, sâmbătă 19 noiembrie, Luceafărul Oradea a evoluat în deplasare la Mioveni, pe terenul celor d la Club Sportiv. La finele unui joc în general echilibrat în prima parte şi dominat cateoric de organizatori în partea a doua, luceferii au reuşit o victorie extrem de importantă cu scorul de 2-1 (1-0).

În minutul 13, ospeţii au beneficiat de o lovitură de la 11 m, Cigan fiind faultat în careu de Tirică. Arnăutu a executat pe centru şi a marcat (0-1). După doar cinci minute, Boboc a şutat în diagonală, Eduard Pap a respins cu un reflax în corner. În minutul 29, Iştvan Balla a fost aproape să dubleze avantajuşl aospeţilor, lobul său de la distanţă căzând puţin este transversală. Replica gazdelor vine de la Boboc care din interiorul careului a şutat violent, puţin pe lângă. Gazdele domină finalul primului mitan, Năstăsie a centrat perfect pentru Ayza dar Balla cu un ultim efort a deviat balonul în lateral.

În minutul 62, Balla îl angajează inteligent pe Păcuar în careu, care din prima nscrie cu un şut plasat (0-2).

După doar cinci minute, Roberto Ayza, fostul jucător al formaţiei FC Bihor a marcat cu capul din careul mic (1-2). Acelaşi Ayza a rămas cel mai periculos atacant al gazdelor, vole-ul lui din şase metri fiind parat cu un reflex de Edi Pap. Cu un sfert de oră înainte de final, Stoica a centrat perfect pentru Vitilă care a lovit defectuos mingea cu capul. Cei din Mioveni ratează o nouă situaţie pozitivă, corner de pa partea dreaptă, Vişa reia cu capul pe lângă. În prelungiri orădenii au jucat în zece, Balla a primit îngrijiri medicale pe marginea terenului, datorită unor crampe musculare. Trei puncte extrem de importante obţinute de roş-albaştrii care au muncit foarte mult pentru un succes care le dă speranţe pentru jocurile importante ce vor urma.

Etapa viitoare, luceferii vor juca pe propriul teren marţi 22 noiembrie, de la ora 14,00 cu FC Braşov, meci de asemenea ransmic în direrct de Digi Sport.

CS Mioveni: Popescu – Tirică, Vişa, Gugu, Eduard Stoica – Boboc, Galan (66 Biceanu) – Popa (46 Vintilă), Ayza, Rădescu – Năstăsie.
Antrenor: Alexnadru Pelici

Luceafărul: Pap – Bedea (81 Nogo), Moga, Hlinca, I. Ban – Feher, Cigan (71 Zs. Lukacs)- Păcurar, Ţegle, Balla – Arnăutu (90 Sorian).
Antrenori: Cristian Lupuţ şi Pap Deac.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)