Alergatorii oradeni pe pe podium la Memorialul Rajkai de la Debrecen

0
Posted November 6, 2016 by Lucian Popa in Atletism

simonaSâmbătă a avut loc traditionalul cros international ,”Memorialul Rajkai ” din Debrecen, care a ajuns la cea de a 44-a editie si a reunit la start peste 400 de participanti.

Alergatorii orădeni condusi de antrenorul Kadas Carol au obtinut urmatoarele rezultate: speranta alergatorilor oradeni , la categoria 11-12 ani Elena Barcui de la LPS Bihorul, antrenor Robert Olah, a castigat proba de 2.500m. Dorina Korozsi legitimata la Clubul Olimpia Bucuresti, a reusit sa se claseze pe locul III la proba de 5.000m. Veterana noastra Simona Kadas, reusind un merituos loc 4 la 5.000m, ea a fost rasplatita cu un premiu special din partea organizatorilor pentru ca a participat la mai multe editii, prima datand din anul 1995 cand a castigat la categoria junioare.

“Regret ca nu am putut urca pe podium, a fost prima data de cand particip la acest concurs, dar am avut probleme medicale si nu m-am putut pregati destul pentru un rezultat bun. Multumesc pentru aprecierea organizatorilor si promit ca am sa revin ori de cate ori voi putea.Multumesc deasemeni celor care ma sustin si au incredere in mine .” a declarat Simona Kadas dupa cursa.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)