Campionatul European U20 la baschet masculin, Divizia B la Oradea

0
Posted November 22, 2016 by Lucian Popa in Baschet
Ciao restaurant - pizzerie

arenaDupă mai multe turnee cu caracter de Campionat European la baschet feminin găzduite la Oradea, în vara anului 2017 seria evenimentelor de acest gen va continua în localitatea de pe malurile Crișului Repede. Deosebirea constă în faptul că de această dată vorbim despre un turneu destinat baschetului masculin.

Între 14 și 23 iulie 2017, la Oradea, se va desfășura ediția 2017 a Campionatului European U20 masculin – Divizia B. Măsura a fost anunțată marți (22.11), ca urmare a ședinței FIBA Europe Board.

Este un eveniment important în cadrul căruia reprezentativa României va participa cu generația 1997, considerată una dintre cele mai de perspectivă din istoria recentă a baschetului juvenil românesc.

Reprezentanți de seamă ai acestei generații sunt Emanual Cațe, Rareș Uță, Nandor Kuti, Bobe Nicolescu, Bogdan Popa, Tudor Gheorghe, Sebastian Ionescu și alții.

Așadar, în perioada 14-23 iulie 2017, Oradea va găzdui Campionatul European U20 masculin – Divizia B. Vom reveni cu detalii exacte referitor la numărul și numele echipelor participante.

csmoradea.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)