Bihorenii termina doar la egalitate si rateaza calificarea. CSM Digi Oradea – Waspo Hannover 11-11

0
Posted November 9, 2016 by Lucian Popa in Polo

poloÎn cursul serii de miercuri 9 noiembrie, CSM Digi Oradea a disputat partida retur din cadrul play-off-ului Ligii Campionilor la polo pe apă. Orădenii au primit în propriul bazin vizita celor de la Waspo Hannover, asta după ce în tur nemţii au câştigat la o diferenţă de cinci goluri 12-7. Din păcate pentru ei, gruparea din municipiul de pe Crişul Repede nu a reuşit să întoarcă rezultatul din tur, terminând doar la egalitate scor 11-11 şi ratând astfel prezenţa în grupele principale ale Lgii Campionilor.

Bihorenii au irosit primele atacuri, prin Negrean şi Preoteasa, cu om în plus, Mihnea Gheorghe înscrie primul (1-0). Gazdele domină debutul jocului dar nu sunt precişi la finalizare, oaspeţii nici măcar nu reuşesc să arunce la poartă. Pe o superioritate numerică şi pe ultimele secunde, Brguljan restabileşte egalitatea (1-1).

Ramiro Georgescu înscrie primul gol al sfertului secund (2-1). Din păcate, la faza imediat următoare, Estrany restabileşte egalitatea (2-2). Sekulic îşi duce echipa în avantaj, iar Hannover preia conducerea (3-2). Pe ultima secundă cu om în plus, Tibi Negrean restabileşte egalitatea (3-3). Cu o execuţie excepţională, Asanovic aduce echipa gazdă în avantaj (4-3). În loc să ajungă la două goluri diferenţă, Brguljan restabileşte egalitatea (4-4). Mai mult, Sekulin îşi duce echipa în avantaj (5-4). De două ori medaliat la Jocurile Olimpice, Bukowski înscrie şi el pentru nemţi (6-4). Tibi Negrean, aflat la cea de-a doua reuşită personală, reduce din diferenţă (5-6).

Mihnea Gheorghe este primul marcator al celui de-al doilea mitan (6-6). Cu om în plus în bazin, Radovic înscrie din nou (7-6). Acelaşi Radovic cu toată opoziţia unui adversar, înscrie formidabil (8-6). Într-o situaţie cu om în plus, stângaciul Bogdan Remeş înscrie şi el (7-8), pentru ca la faza imediat următoare, Tibi Negrean să înscrie din nou (8-8). Pe ultimele secunde, Estrany cu o execuţie violentă înscrie (8-9). Ajuns la 36 de ani, Boris Pavlovic înscrie şi el primul gol pentru orădeni (9-9). Roş-albaştrii beneficiază de o lovitură de la 5 metri, executată în cele din urmă de Tibi Negrean. Aruncă şi înscrie (10-9). Kadar Kalman protestează, Brguljan după eliminarea lui Creţu, profită şi egalează 10-10.

Tibi Negrean iroseşte primul atac al gazdelor, Andrei Creţu nu are forţa necesară să înscrie din poziţie favorabilă. Timpul se scurge în favoarea nemţilor care deja si-au îndeplinit obiectivul şi anume calificarea. Cât de simplu este polo-ul, Radovic înscriind lejer (11-10). Mihnea Gheorghe restabileşte egalitatea 11-11. La ultima fază, arbitrii i-au privat pe orădeni de o lovitură de la 5 metri.

CSM Digi Oradea va continua în sferturile de finală ale Len League.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)