Laviniu Chis argint la echipa juniori, Vasile Cont bronz la echipe tineret

0
Posted November 7, 2016 by Lucian Popa in Atletism

romania-tineretAncuța Bobocel a condus cu autoritate cursa de la Campionatele Balcanice de Cros și a terminat pe primul loc, după 27 de minute și 5 secunde. Primul român, Nicolae Soare, a sosit al patrulea, după 30 de minute și 47 de secunde.

Singura medalie de aur a delegației României de la Campionatele Balcanice de Cros, concurs desfășurat în Serbia, la Cuprija, a fost câștigată de Ancuța Bobocel, care a condus pe tot parcursul celor 8 kilometri ai traseului și a trecut linia de finiș după 27 de minute și 5 secunde. Tot la fete, Roxana Bârcă a sosit a treia, în 27:14, echipa de senioare (+ Cristina Negru, locul 7, & Mădălina Florea, locul 9) ocupând locul doi.

La băieți, cei patru sportivi români au sosit în ordinea – Nicolae Soare (30:47, locul 4), Cătălin Atănăsoaei (31:06, locul 6), Andrei Ștefana (31:53, locul 9) și Marius Ionescu (32:01, locul 10).

Orădenul Laviniu Chiş legitimat la CSM – LPS Bihorul, alături de Rusu Dorin Andrei, Garcea Adrian şi Stoean Adrian a reuşit să câştige medalia de argint în proba de echipe juniori, orădeanul clasându-se la final pe locul şase.

De asemenea un alt orădean şi anume Vasile Conţ legitimat la CSM – CS Universitar a cucerit alături de Dumitru Ionuţ, Bărbuţ Andrei şi Nicolae Coman medalia de bronz la echipa tineret (foto), terminând şi el tot pe locul şase cursa.

Atât Laviniu Chiş cât şi Vasile Conmţ sunt antrenaţi de Robert Olah.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)