Categories Crișul Oradea

Huszar Ingrid se face remarcata la CN in bazin scurt

În cursul dimineții de marți 12 noiembrie, la sediul CS Crișul din Oradea, Ionel Bungău director general a susținut o conferință de presă cu mai multe teme. În primul rând echipa de polo juniori I a CS Crișul Oradea a terminat pe prima poziție primul turneu din grupa nord-vest de la Brașov. Elevii lui Cristian Câmpeanu, absent și ncluit cu brio din motive obiective de Eugen Băjenaru a obținu două victorii 22-2 cu Viitorul Cluj și 22-5 cu CSM Cluj, terminând la egalitate 11-11 cu Corona Brașov.

Formația din Tîrgu Mureș nu s-a prezentat pentru că șase poloiști obligatoriu nu au trecut normele de control și nu au primit drept de joc Următorul turneu va avea loc între eceleași echipe la Oradea în perioada 19-21 decembrie. Rămânând în zona sporturilor nautice trebuie rematrcat faptul că înotătoarea orădeancă Huszar Ingrid, legitimată la CS Crișul Oradea și antrenată de Cristian Madău, alături de alte trei sportive a particpat la Campionatele Naționale în bazin scurt de la Miercurea Ciuc. Acolo Huszar Ingrid (foto) a cucerit șase medalii dintre care două de aur, două de argint și două de bronz. Titlul național la tineret și locul doi la seniori l-a obținut în proba de 50 m bras și 200 m bras, fiind specialistă a acestui stil. Din păcate pentru ea, nu a fost un an extraordinar în special pe plan internațional unde rezultatele au fost mult sub așteptări.

Pe plan intern confirmă însă la tineret iar la seniori mai are mult mai muncă, încercând și alte stiluri de înot mult mai diversificat. Anul viitor va fi un an încărcat cu Campionatele Naționale și Cupa României și cu presiunea de a obține baremul pentru calificarea la Campionatul European de tineret.Într-o altă ordine de idei, Florin Lupaș unul dintre cel mai cunoscuți sportivi pe power-lifting din Bihor a decis să-și asocieze numele cu CS Crișul Oradea, fiind ce amia tânără secție a unui club de tradiție din Bihor. Pentru Florin, atât ca antrenor cât și ca sportiv urmează o perioadă de noi provocări cu întreceri la înaltnivel, el fiind multiplu deținător al diferilor recoeduri din România, reomologate.

About Author