Cristian Achim: “Tin sa remarc efortul depus de baieti”

0
Posted December 22, 2016 by Lucian Popa in Baschet

achimCristian Achim, antrenorul principal al CSM CSU Oradea, a participat la conferința de presă ce a avut loc la Kristall Arena din Saratov, după terminarea meciului cu Avtodor din localitate. Jocul contând pentru etapa a 10-a din Grupa B în Basketball Champions League a fost adjudecat de campioana în exercițiu a României cu scorul de 65-59.

Tehnicianul roș-albaștrilor (foto) a precizat următoarele despre acest joc:

“Sunt foarte bucuros pentru această victorie. Este o rază de lumină pentru noi, un motiv de a ne bucura, deoarece aveam mare nevoie de un astfel de rezultat.

Știam că va trebui să controlăm ritmul jocului și cred că am reușit acest lucru. Până la urmă am ținut o echipă cu o medie de aproape 90 puncte pe meci la mai puțin de 60. Am jucat împotriva echipei cu cea mai mare medie de puncte din Champions League, adică a celei mai productive ofensive din competiție și am reușit să învingem marcând 65 de puncte. Ceea ce spune multe despre felul în care s-au apărat băieții pe tot parcursul meciului.

Țin să remarc efortul depus de jucători. Ei au făcut posibil acest rezultat, în condițiile în care nouă ne-au lipsit doi jucători de bază și suntem într-o stare foarte avansată de oboseală.

Nu știu cine ar fi creditat echipa noastră cu cinci victorii la startul acestei grupe, cum nu știu nici cine ar fi spus că vom putea să învingem această echipă a lui Avtodor Saratov de două ori în mai puțin de două luni. Sunt niște performanțe care ne fac mândri.”


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)