Karateka de la King Do-Lions, premiati intr-un cadrul festiv

0
Posted December 24, 2016 by Lucian Popa in Altele sporturi

sportivii-anului-cotut-razvandenisaJoi la ora 19 , Sala albastră a Hotelului Forum Continental a găzduit ediția a XI-a a Galei premiilor Clubului Sportiv King Do-Lions. După prezentarea raportului de activotate de președintele clubului Andreea Ganea, a urmat citirea rezultatelor competiționale prezentate de antrenorul coordonator, Romeo Tulkos, avansat recent la centura neagră 5DAN. Invitații de onoare ai galei au fost: Francisc Tripa-președintele clubului Royal Kwon, Raul Tudorică-președintele clubului SKT-UAMT Agora, respectiv Romeo Tulkos-vicepreședintele Federației Române de Sporturi Marțiale Coreene.
După premierea invitaților și a sponsorilor, respectiv a tuturor sportivilor care au participat la competiții și au contribuit la palmaresul clubului în acest an, președintele clubului Andreea Ganea a desemnat cei mai buni sportivi ai clubului. La copii, sportivul anului a fost desemnat Răzvan Cotuț, fiind urmat de sportiva Mihuta Karina , iar pe locul III s-a situat sportiva Alessia Popa.
In clasamentul juniorilor/seniorilor sportiva anului 2016 a fost desemnată sportiva Denisa Cotuț (sora sportivului Răzvan Cotuț foto), pe locul II s-a situat sportivul David Sferle, iar locul III a fost adjudecat de către sportivul Antoniu Irimuș.
Premiul special pentru cea mai bună evoluție din acest an a fost oferit sportivului Nicolae Pașcu, care a fost avansat la centura albastră.
Rezultatele clubului King Do-Lions din acest an au fost următoarele:
• 3-7 februarie Budapesta OPEN EUROPEAN CHAMPIONSHIP (I.T.U.) Centuri negre 5 locuri I; 1 loc II și 6 locuri III; iar la Centuri colorate 6 locuri I și 1 loc II; respectiv la echipe 2 locuri I și un loc II.
• 19-21 februarie Campionatul Național de Sporturi Marțiale Coreene (Oradea) 19 Loc.I; 11 Loc.II și 21 Loc.III, respectiv Loc.I în Clasament general. Cei mai buni sportivi ai competiției au fost desemnați Denisa Cotuț-cea mai bună junioară, David Muresan-cel mai bun junior, Andreea Ganea-cea mai bună senioară și Bogdan Gug-cel mai bun senior.
• 12-13 martie Presov (Slovacia)-XIV Cupa Open Presov 7 Loc.I; 1 Loc.II; 5 Loc.III iar la echipe 3 Loc.I și 1 Loc.III, respectiv Loc.I în Clasament general. La această competiție David Muresan a fost declarat cel mai bun junior.
• 2 aprilie 2016-Budapesta V Open Spirirt International Taekwon-do ITF Cup 1 Loc.I, 2 Loc.II și 3 Loc.III.
• 11-17 aprilie Thesalonic-Grecia CAMPIONATUL EUROPEAN DE TAEKWON-DO ITF unde s-a obținut Loc.III – Andreea Ganea-tehnici speciale și Loc.IV – Bogdan Gug la spargeri forță.
• 13-15 mai Oradea CAMPIONATUL SUD-EST EUROPEAN 7 Loc.I, 18 Loc.II, 20 Loc.III, Loc.I în Clasament general, iar Andreea Ganea a fost desemnată cea mai bună senioară a competiției.
• 29 mai Timișoara Cupa Memorială „DAN OLARU” 9 Loc.I, 3 Loc.II și 6 Loc.III.
• 08 octombrie Jaszbereny (Ungaria) ”VIII LEHEL VEZER International Open Taekwon-do ITF CUP” 2 Loc.I, 2 Loc.II și 3 Loc.III.
• 21-23 octombrie Brașov-Cupa României de Sporturi Marțiale Coreene 14 Loc.I, 4 Loc.II, 5 Loc.III și Loc.I în Clasamentul general.
• 19-20 noiembrie Dej, Cupa „Vulturii Dej” 7 Loc.I, 6 Loc.II, 1 Loc.III și Loc.III în Clasamentul general, iar Mihuța Karina a fost desemnată cea mai bună sportivă copil feminin.
În total Clubul Sportiv King do-Lions în acest an și-a adjudecat 33 Locuri I, 26 Loc.II, 38 Loc.III , adică 97 medalii de la campionatele internaționale și 49 Loc.I, 24 Loc.II, 33 Loc.III, adică 106 medalii cu caracter național, asta însemnând în total 203 clasări pe locurile I-III. 7 titluri de „cei mai buni sportivi ai concursului” respectiv 4 cupe de locul I și o cupă de locul III în Clasamentele generale ale concursurilor.
O importanță majoră are medalia de bronz adusă de Andreea Ganea la tehnici speciale și locul IV la spargeri forță al lui Bogdan Gug de la Campionatul European unde au participat 31 țări cu 846 sportivi.
Discursul vicepreședintelui de federație și totodată fondatorul clubului a fost o lecție de viață pentru sportivii clubului: „ Citeam undeva odată că la succes ajung mulți, provocarea adevărată a succesului e să te menții pe culmile lui. Și pot susține afirmația asta din propria experiență. Am trăit și eu acest moment. În drumul spre glorie, am căzut de multe ori, dar m-am ridicat și am mers mai departe…și am căzut din nou , dar m-am ridicat din nou și din nou am mers mai departe. Am învățat din fiecare căzătură și am devenit o și mai bună variantă a mea. Și da, asta e și farmecul, să cazi, să poți să te ridici și niciodată să nu te dai bătut. Așa e viața, primim cele mai dure lovituri și depinde doar de noi dacă ne dăm bătuți sau ne ridicăm și mergem mai departe. În orice caz, o certitudine există cu desăvârșire, putem vorbi de lideri adevărați pentru sportivii noștri, doar în momentul în care caracteristica de bază este perseverența.” – Romeo Tulkos.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)