La un pas de marea finala LEN EuroCup

0
Posted December 11, 2016 by Lucian Popa in Polo

poloCSM Digi Oradea s-a calificat în semifinalele LEN Euro Cup la polo pe apă, sâmbătă seara, după ce a învins în deplasare formația italiană Canottieri Napoli cu scorul de 8-5 (1-1, 1-1, 3-1, 3-2), în manșa a doua a sferturilor de finală.
Vicecampioana României câștigase și prima manșă, cu scorul de 11-7.

Meciul de la Napoli a fost echilibrat în prima sa parte, dar orădenii s-au desprins apoi și au câștigat clar, în ciuda faptului că au fost decimați de eliminări. CSM Oradea a suferit nu mai puțin de 16 eliminări de 20 de secunde, iar cinci poloiști au primit cartonașul roșu, Bogdan Remeș, Andrei Crețu, Mateja Asanovic și Andrei Prioteasa pentru a treia eliminare, iar Nicolae Diaconu direct.

Pentru echipa antrenată de Kalman Madar au marcat Mihnea Gheorghe (2), Tiberiu Negrean (2), Andrei Prioteasa, Mateja Asanovic, Ramiro Georgescu și Maximilian Costa.

Golurile echipei italiene au fost semnate de Matteo Gitto (2), Alessandro Velotto, Alex Giorgetti și Eduardo Campopiano.

În careul de ași s-au mai calificat SM Verona, după 14-13 și 11-6 cu BVSC Zuglo (Ungaria), Ferencvarosi TC, după 13-9 și 12-8 cu Primorje (Croația), și Jadran Herceg Novi (Muntenegru), după 9-6 și 7-8 cu CN Posillipo Naapoli.

Semifinalele se vor desfășura pe 18 ianuarie și 18 februarie


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)