Voleiul masculin bihorean are resurse nebanuite

0
Posted December 13, 2016 by Lucian Popa in Volei

voleiÎn perioada 11 -12 decembrie la sala Lps Bihorul a avut loc Cupa Volei Juniors editia a 9-a.  Competiţia s-a desfasurat pe 2 categorii:juniori 3, copii de 14 ani si mai mici.

Au fost invitate echipele Css Avram Iancu Stei, CS Westar Arad si Lps Bihorul. La categoria juniori 1 unde doar echipa lps-ului au fost juniori,19 ani si mai mici,aici am hotarat sa avem meciuri foarte tari ,asa cum a si fost, am invitat 3 echipe de seniori,fosti jucatori si actuali jucatori din Oradea ,Satu Mare si Cluj.La categoria juniori 3 clasamentul a fost urmatorul: 1.Lps Bihorul.2 Cs Westar Arad si pe 3.Css Avram Iancu Stei.
Numele sportivilor LPS Css Bihorul juniori 3:
1.Breban George 2.Cipleu Antonio 3.Stoie Vlad 4.Ferche Daniel 5.Nistor Andrei 6.Buhas Tudor 7.Marcus Mircea 8.Sabau Alex 9.Jurcuane Aurelian 10.Vasadi Victor 11.Stan Rares 12.Maxim Dragos.profesor Kovacs Zoltan
La juniori 1 si seniori clasamentul a fost urmatorul: 1.Lps Css Bihorul 2.Echipa de seniori din Oradea.3.Cluj si 4.Satu Mare.
Numele sportivilor LPS Css Bihorul Juniori 1:
1.Crisan Andrei 2.Maier Cristian 3.Jugan Alin 4.Pusta David 5.Miclaus Geany 6.Borz Catalin 7.Pantea Valentin 8.Majar Paul 9.Bode Alex
10.Boldis Darius 11.Oprean Bogdan.profesor Kovacs Zoltat.

Au fost jocuri intense si stranse la ambele categorii,asta am si urmarit,sa avem meciuri tari si sa ne fie benefice pentru meciurile din campionat.

“Vreau sa multumesc Directiei Judetene de Tineret si Sport care au fost alaturi de noi de 9 ani incoace si ne-au sprijinit cu medalii,cupe,trofee,tricouri si alte produse sportive. De asemenea vreau sa le multumesc si celor de la European Drinks si European Food pentru pachetelele cu dulciuri si apa pentru sportivi, si nu in ultimul rand multe multumiri parintilor si suporterilor care au luat parte la acest eveniment” avea să spună Kovacs Zoltan antrenorul orădenilor.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)