Alti 22 de antrenori, dar oare unde vor profesa. Si pe ce bani o vor face!!!

0
Posted January 11, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

licentaDouăzeci și doi de foști fotbaliști au primit, miercuri, licențele de antrenori UEFA B și A, diplomele de absolvire a cursului organizat de Școala Federală de Antrenori fiind înmânate de președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.
Cursul a fost organizat în premieră în România, fiind dedicat foștilor jucători profesioniști cu peste 200 de meciuri jucate în Liga I.
Cei 22 de foști fotbaliști care au primit licențele UEFA B și A sunt: Florin Bătrînu, Marius Bilașco, Florin Bratu, Ovidiu Burcă, Cornel Cernea, Dănuț Coman, Ionel Dănciulescu, Răzvan Farmache, Ionuț Luțu, Ionuț Mazilu, Marius Măldărășanu, Marius Mitu, Cătălin Mulțescu, Cătălin Munteanu, Valentin Năstase, Valentin Negru, Daniel Oprița, Sergiu Radu, Daniel Rednic, Florin Șoavă, Mihai Stere și Cristian Todea.

Cursul a început în luna februarie a anului trecut și a cuprins șase module. Criteriile principale de admitere au fost: deținerea carnetului de antrenor, peste 200 de jocuri în competițiile oficiale din România și din străinătate, să nu fie jucător activ.

La cursuri s-au înscris 27 de foști jucători, însă doar 22 au absolvit, ceilalți cinci fiind excluși din cauza absențelor. Dan Apolzan, directorul Școlii Federale de Antrenori, a explicat că pentru a putea absolvi era nevoie de o prezență de minimum 90 la sută. Cei 22 de foști jucători au susținut și promovat examenul final în luna decembrie, care a constat într-o probă scrisă și în susținerea lucrării de licență în fața comisiei de examinare.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)